Primul antrenor al lui Alex Măţan: „Plângea când îl schimbam”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
26/03/2018, 08:54
Primul antrenor al lui Alex Măţan: „Plângea când îl schimbam”

Măţan a marcat în ambele partide câştigate de tricolori la Turneul de Elită U19, în victoriile cu Serbia şi Suedia. Fotbalistului Viitorului este original din Petroşani, acolo unde a început fotbal la Jiul, sub comanda antrenorului Aurel Moldovan. 

„Am participat cu Jiul la două turnee zonale, iar momentul culminant s-a petrecut la Odorhei, unde am câştigat competiţia. Alex a fost desemnat cel mai bun jucător din 700 de participanţi. La semifinală, l-am scos din teren să-l mai odihnesc. A început să plângă pe bancă. I-am explicat de ce l-am înlocuit. N-a fost chip să mă înţeleagă. A trebuit să-l bag la loc în teren”, a povestit primul tehnician al lui Măţan, pentru gsp.ro.

„L-a oprit Hagi, nu?”

Aurel Moldovan a povestit şi cum a ajuns Măţan la Viitorul: „În vara aceea a plecat la mare cu părinţii, iar la un moment dat m-a sunat tatăl. Înainte să îmi spună ce dorea, i-am zis direct: <>. S-a blocat omul. <>. A fost intuiţie, pentru că la calităţile băiatului era imposibil să nu sară în ochi” , a mai spus tehnicianul hunedorean. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×