Primul antrenor demis din Premier League! A luat o avere în 4 meciuri

Marian Popovici   
în Stiri sportive
11/09/2017, 15:01
Primul antrenor demis din Premier League! A luat o avere în 4 meciuri

Antrenor demis în Premier League. Frank de Boer este primul antrenor demis în actuala ediţie. Olandezul a rezistat doar 4 meciuri la Crystal Palace, fiind manager în Marea Britanie doar pentru 77 de zile. Palace a suferit 4 înfrângeri în primele 4 meciuri ale noii stagiuni din Premier League, în ultima etapă fiind învinsă cu 1-0 la Burnley.

BBC scrie că în locul lui Frank de Boer va fi adus fostul selecţioner al Angliei, Roy Hodgson. El a plecat de la cârma reprezentativei după eşecul ruşinos cu Islanda, 1-2, în optimile de finală de la Euro 2016. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Antrenor demis în Premier League. 5 milioane de lire compensaţii 

Frank de Boer va încasa suma-record de 5 milioane de lire sterline pentru cele 77 de zile petrecute pe banca lui Crystal Palace. Olandezul este la a doua plecare rapidă de pe banca unei formaţii după ce anul trecut Inter a renunţat la serviciile sale după 11 etape în care adunase doar 14 puncte şi era pe locul 12. De Boer a antrenat pe Ajax Amsterdam între 2010 şi 2016, interval în care a câştigat 4 titluri şi o Supercupă.

Crystal Palace este pe locul 19 din 20 în Premier League. Formaţia londoneză este singura care nu a marcat în această ediţie a campionatului. Palace a încasat 7 goluri în cele 4 confruntări stagionale, fiind învinsă pe propriul teren cu 3-0 de Huddersfield, apoi cu 1-0 de Liverpool în deplasare, cu 2-0 din nou „acasă”de Swansea şi cu 1-0 la Burnley. Înaintea lui Frank de Boer, antrenorul formaţiei a fost Sam Allardyce.

Închide ×