Carousel hot news

OFICIAL: “Iordănescu rămîne, Piţurcă nu este de încredere!”

E clar. Victor Piţurcă are zilele numărate la naţională! Anghel Iordănescu este susţinut şi de Gică Popescu. Fostul internaţional a anunţat la Digisport că Iordănescu va rămîne director...
17.12.2013 | 16:54
OFICIAL:

E clar. Victor Piţurcă are zilele numărate la naţională! Anghel Iordănescu este susţinut şi de Gică Popescu. Fostul internaţional a anunţat la Digisport că Iordănescu va rămîne director tehnic la naţională şi în mandatul său la şefia FRF. Popescu l-a înţepat apoi pe Piţurcă, lăsînd impresia că zilele actualului selecţioner sînt numărate.  

Popescu a rămas surprins că  Iordănescu a fost numit director tehnic de Mircea Sandu, în contextul în care această numire făcea parte din proiectul pe care el intenţionează să-l implementeze la FRF.

“După numirea lui nea Puiu, a mai sărit cineva în sus? Eu doream să îl pun director tehnic, eu nu am vorbit cu Mircea Sandu această chestiune. Dacă  voi cîştiga alegerile, Anghel Iordănescu va fi tot director tehnic, dar cu altă denumire. Se va ocupa de toate loturile, inclusiv de prima reprezentativă. Sînt convins că foarte mulţi actuali angajaţi vor avea loc şi în proiectul meu. Pesimismul antrenorului echipei naţionale e straniu. Selecţionerul trebuie să emane încredere pentru a atrage suportul celor din jur. Pesimismul nu face bine! Nu-mi place pesimismul acesta cînd vine vorba de echipa naţională. Piţurcă ştie foarte bine valoarea jucătorilor, a lucrat cu ei şi are o măsură a realităţii mult mai bună!”, a declarat Gică Popescu la Digisport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri