Sport

Primul club din România care se alătură direct suporterilor în demersul „liber să fiu ultra”. Jucătorii au mers la meci în tricouri special: „Ne alăturăm fanilor”

Ultrașii din România sunt într-un protest continuu, după ce mai mulți fani ai Rapidului, printre care și Liviu Ungurean (Bocciu), au fost reținuți într-un dosar legat de introducerea materialelor pirotehnice pe stadioane. Între timp, ultrașii au fost eliberați.
19.06.2024 | 14:00
ACS Burduca Voința Crevedia, primul club din România care se alătură direct suporterilor în demersul „liber să fiu ultra” // Foto FANATIK
ADVERTISEMENT

Clubul Rapid a reacționat la momentul respectiv, iar în urmă cu aproximativ o săptămână nu mai puțin de 15 lideri de galerie din România au protestat la meciul dintre România și Liechtenstein, scor 0-0.

Primul club din România care se alătură direct suporterilor în demersul „liber să fiu ultra”. Jucătorii au mers la meci în tricouri special: „Ne alăturăm fanilor”

Totuși, ACS Burduca Voința Crevedia U19 a dus protestul la un alt nivel. Tinerii jucători ai formației dâmbovițene au mers la semifinala campionatului județean cu tricouri special personalizate.

ADVERTISEMENT

„Liber să fiu ultra” era scris pe tricourile negre îmbrăcate de jucătorii de la ACS Burduca Voința Crevedia la încălzirea de dinaintea meciului cu AS Unirea Ruginoasa, scor 2-2.

FANATIK a stat de vorbă cu George Bozieru, antrenorul dâmbovițenilor, legat protestul la care au luat și ei parte acum. Conform acestuia, tricourile au fost puse la dispoziție de Peluza Sud Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Ne alăturăm suporterilor în demersul lor: liber să fiu ultra. Le mulțumim celor de la Peluza Sud pentru tricouri. Suntem de părere că fotbalul este despre spectacol, despre spectatori, nu despre infractori”, a spus Bozieru pentru FANATIK.

George Bozieru, colaborator în departamentul de ordine și siguranță la clubul Dinamo, a ținut să mulțumească AJF Dâmbovița pentru susținerea de până acum, dar și celor care n-au crezut în proiectul de la Crevedia.

ADVERTISEMENT

„Ne aflăm în fața unui moment istoric. Pentru mine onoarea este cu atât mai mare pentru că eu voi conduce echipa care scrie istorie. Vă mulțumim și celor care n-ați crezut în noi, că în fiecare zi încercăm să fim tot mai buni. Cred în voi, jucătorii mei. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere.

Noi, Voința Crevedia vom da totul pentru calificarea în finală, pe care vrem să o câștigăm. Baftă multă tuturor și felicitări. A fost o competiție extraordinară. Vă mulțumesc tuturor. Vă așteptăm sâmbătă, 22 iunie, de la ora 11:00, la stadionul Samurcași să vă încurajați echipa județului și să ne bucurăm împreună de fotbal. Hai, Dâmbovița! Hai, Voința! Campionii, tată!”, a spus Bozieru.

ADVERTISEMENT

Returul semifinalei campionatului județean U19 dintre ACS Burduca Voința Crevedia și AS Unirea Ruginoasa se joacă sâmbătă, 22 iunie, de la ora 11:00, pe stadionul din Samurcași (Crevedia).

Despre ACS Burduca Voința Crevedia a mai scris FANATIK în urmă cu o lună, când a descoperit că este singurul club din România neînvins și care marcase la momentul respectiv peste 300 de goluri. Și în acest moment, echipa din Dâmbovița este neînvinsă!

George Bozieru, discurs în vestiarul lui ACS Burduca Voința Crevedia

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA BUCURA OPRESCU, anunț despre PENSII! Cum trebuie citită DECIZIA de RECALCULARE
SIMONA BUCURA OPRESCU, anunț despre PENSII! Cum trebuie citită DECIZIA de RECALCULARE
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Constantin Enceanu, un artist bine plătit. Care e tariful la un eveniment
Constantin Enceanu, un artist bine plătit. Care e tariful la un eveniment
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de...
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai mică: „Şi-ar fi dorit să fiu iubita lui secretă”