News

Primul concert în România! Cum îl poți vedea pe Dr. Alban

Primul concert în România va avea loc după aproape doi ani de zile în care țara noastră a luptat cu COVID-19
26.05.2021 | 13:30
Primul concert in Romania Cum il poti vedea pe Dr Alban
Dr Alban deschide seria concertelor după pandemie. Sursa foto - instagram
ADVERTISEMENT

Mai exact, autoritățile au decis că România poate organiza în siguranță această acțiune. Vorbim despre Forever Hit Festival.

Concertul va avea loc pe 18 Septembrie 2021, pe Arena Națională. Este primul după o serie aproape interminabilă de concerte anulate. De remarcat că ar putea și alte evenimente să primească acceptul chiar până la această dată.

ADVERTISEMENT

Primul concert în România post pandemie!

„Gata cu pandemia, ca avem treaba! DR. ALBAN, primul concert in Romania dupa mai bine de 2 ani! 💚

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Schiau (@mihaischiau)


Vă readucem aminte că în 2020, Dr Alban avea planificate trei concerte în România, la Craiova, Romexpo și Oradea, dar toate s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Alban Uzoma Nwapa pe numele lui adevărat este născut în 1957 în Oguta, Imo State, Nigeria. A devenit cunoscut cunoscut sub numele de scenă Dr. Alban.

Este considerat un artist și producător adoptat de Suedia. Muzica lui poate fi descrisă cel mai bine ca un reggae Eurodance / hip-hop într-un stil dancehall.

ADVERTISEMENT

A vândut aproximativ 16 milioane de discuri în întreaga lume și este cel mai faimos pentru hitul său din 1992 “It’s My Life”, de pe albumul One Love.

În mai 2020, Dr. Alban a lansat piesa „Hello Sverige” (în suedeză) pentru a încuraja populația Suediei să respecte măsurile de distanțare socială instituite pentru a contracara pandemia COVID-19.

ADVERTISEMENT

Luna următoare a lansat o versiune în limba engleză intitulată „Hello Nations”. Piesa este un alt remake al hitului său clasic „Hello Afrika”.

În iunie 2020, Alban a lansat single-ul „Drama”, tot în suedeză, în colaborare cu cântărețul Folkhemmet. Piesa vorbește despre relația amară de lungă durată a lui Alban cu jurnaliștii suedezi.

ADVERTISEMENT
Tags: