Sport

Primul contestatar după transferul lui Joyskim Dawa la FCSB: ”Tot la Botoșani ajunge”

FCSB a reușit să-l transfere pe Joyskim Dawa de la FC Botoșani, dar fostul internațional Basarab Panduru nu este convins că fundașul african va reuși să se impună în echipa lui Toni Petrea.
19.06.2022 | 11:27
Primul contestatar dupa transferul lui Joyskim Dawa la FCSB Tot la Botosani ajunge
FCSB a reușit să-l transfere pe Joyskim Dawa de la FC Botoșani, dar fostul internațional Basarab Panduru nu este convins că fundașul african va reuși să se impună în echipa lui Toni Petrea. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că apărătorul camerunez a fost cedat la vicecampioana României.

Basarab Panduru, reacție virulentă după transferul lui Joyskim Dawa la FCSB

Deși este considerat unul dintre cei mai buni fundași centrali din Casa Pariurilor Liga 1, Basarab Panduru nu vede cu ochi buni transferul lui Joyskim Dawa la FCSB, considerând ca la un moment jucătorul se va întoarce la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

”Pe Dawa trebuia să-l încerce dacă au avut posibilitatea asta, se vorbea şi la CFR, şi la Craiova. Botoşani îţi oferă posibilitatea asta să ţi-i dea, să-i ia şi tot la Botoşani ajung.

MM a fost foarte corect în ce a spus despre Dawa, a spus ce crede, doar că nu contează ce crede. Nu cred că a greşit cu nimic, şi-a spus părerea. Nu are ce să se lege, e doar aşa. E Bouhenna liber, hai să-l luăm noi. E ăla liber, îl luăm”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

FCSB și-a rezolvat într-o singură zi problemele legate de axul central al defensivei. Gigi Becali a confirmat pentru FANATIKl-a transferat și pe Rachid Bouhenna, jucător care abia își reziliase contractul cu CFR Cluj.

Becali n-a vrut să-l lase pe Dawa la CFR Cluj

Inițial, Gigi Becali nu a fost interesat de aducerea lui Joyskim Dawa deoarece avea o înțelegere cu omologul său de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, să nu se bage când unul dintre ei negociază un transfer, iar oltenii au fost primi care s-au interesat de camerunez.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, finanțatorul FCSB a încălcat pactul și l-a transferat pe camerunez, însă a ținut să explice de ce a făcut această mișcare, chiar și cu riscul de a se certa cu Rotaru. El a explicat că jucătorul putea fi luat de CFR Cluj şi nu şi-a dorit acest lucru.

Din informațiile FANATIK, acordul dintre cei doi oameni de afaceri nu este afectat de această mutare, deoarece patronul Universității Craiova renunțase de ceva vreme la ideea de a-l transfera pe Dawa.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa a evoluat în 31 de partide pentru FC Botoșani, în ultima ediția în Casa Pariurilor Liga 1, și a marcat 4 goluri. Internaționalul camerunez a fost adus gratis de FC Botoșani în vara trecută de la formația letonă Valmiera FC.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT