ADVERTISEMENT
News

Primul deces de Covid-19 confirmat în mass-media. Un angajat Realitatea PLUS a murit la 46 de ani

Autor: Adrian Baciu | 30.09.2020 | 12:55
Primul deces de Covid-19 confirmat în mass-media. Un angajat Realitatea PLUS a murit la 46 de ani
Primul deces de COVID- 19 confirmat în mass- media. Un angajat Realitatea PLUS a murit la 46 de ani. Sursa foto: Facebook

Din păcate, în această săptămână a fost consemnat și primul deces de Covid-19 al unui angajat în mass-media în România.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un angajat din regia tehnică a televiziunii Realitatea PLUS, internat de mai multe zile la ATI.

În vârstă de 46 de ani, acesta era internat la Terapie Intensivă, la Institutul ”Matei Balș”. Bebe Stănuțiu avea 2 copii.

ADVERTISEMENT

Primul deces de Covid-19 în presă. Un angajat Realitatea PLUS a murit la 46 de ani

Este doliu în presa din România. Un angajat din regia tehnică a televiziunii de știri Realitatea Plus a murit din cauza infecției cu Covid-19.

La doar 46 de ani, Bebe Stănuțiu era internat la ATI, la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Acesta avea 2 copii. Oficial, el devine primul deces de SARS-CoV-2 confirmat în mass-media.

ADVERTISEMENT

”Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită.

Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Drum lin, Bebe! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, anunță conducerea televiziunii de știri, într-un comunicat oficial.

ADVERTISEMENT

Focar de Covid-19 la Realitatea PLUS

La mijlocul lunii septembrie, un focar de infectare cu noul coronavirus a fost depistat în interiorul televiziunii Realitatea PLUS. Astfel, pe data de 14 septembrie, focarul de Covid din regia tehnică a televiziunii era de 13 cazuri.

Anterior, pe10 septembrie, Roxana Băncuță, directorul executiv al postului, declarase pentru G4Media că șase angajați ai postului sunt infectați, iar în 14 septembrie a refuzat să confirme numărul de 13 infectați.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!