News

Primul deces de Covid-19 confirmat în mass-media. Un angajat Realitatea PLUS a murit la 46 de ani

30.09.2020 | 12:55
Primul deces de Covid19 confirmat in massmedia Un angajat Realitatea PLUS a murit la 46 de ani
ADVERTISEMENT

Din păcate, în această săptămână a fost consemnat și primul deces de Covid-19 al unui angajat în mass-media în România.

Este vorba de un angajat din regia tehnică a televiziunii Realitatea PLUS, internat de mai multe zile la ATI.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 46 de ani, acesta era internat la Terapie Intensivă, la Institutul ”Matei Balș”. Bebe Stănuțiu avea 2 copii.

Primul deces de Covid-19 în presă. Un angajat Realitatea PLUS a murit la 46 de ani

Este doliu în presa din România. Un angajat din regia tehnică a televiziunii de știri Realitatea Plus a murit din cauza infecției cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

La doar 46 de ani, Bebe Stănuțiu era internat la ATI, la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Acesta avea 2 copii. Oficial, el devine primul deces de SARS-CoV-2 confirmat în mass-media.

”Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită.

ADVERTISEMENT

Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Drum lin, Bebe! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, anunță conducerea televiziunii de știri, într-un comunicat oficial.

Focar de Covid-19 la Realitatea PLUS

La mijlocul lunii septembrie, un focar de infectare cu noul coronavirus a fost depistat în interiorul televiziunii Realitatea PLUS. Astfel, pe data de 14 septembrie, focarul de Covid din regia tehnică a televiziunii era de 13 cazuri.

ADVERTISEMENT

Anterior, pe10 septembrie, Roxana Băncuță, directorul executiv al postului, declarase pentru G4Media că șase angajați ai postului sunt infectați, iar în 14 septembrie a refuzat să confirme numărul de 13 infectați.

ADVERTISEMENT