ADVERTISEMENT
Fotbal international

Primul deces în fotbal de la coronavirus! O jucătoare din Iran a decedat la 23 de ani

Autor: Flaviu Popa | 27.02.2020 | 16:20
Primul deces în fotbal de la coronavirus! O jucătoare din Iran a decedat la 23 de ani
Elham Sheikh a pierdut lupta cu coronavirus

O jucătoare de fotbal în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața din cauza coronavirus, la zece zile distanță după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Elham Sheikh, sportivă legitimată la echipa din Qom, oraș situat la 140 de kilometri de Teheran, a decedat în 26 februarie, într-un spital din Iran.

Elham Sheikh a murit din cauza coronavirus la 23 de ani

Conducătorii echipei au anunțat că sportiva a fost diagnosticată cu coronavirus (Covid-19) în urmă cu zece zile. Din păcate, corpul lui Elham Sheikh a pierdut lupta cu virusul. Conform statisticilor, șansele ca un tânăr de 23 de ani, asemeni sportivei din Iran, să moară de această boală sunt 0.2%.

ADVERTISEMENT

Coronavirus lovește din nou în Italia

Italia, cea mai afectată țară din Europa după izbucnirea epidemiei de coronavirus, a anunțat că a fost înregistrat primul caz de fotbalist purtător al virusului.

Identitatea fotbalistului a fost ținută secretă din motive de siguranță, însă presa a aflat că este vorba de un jucător al echipei italiene Pianese, din Serie C.

ADVERTISEMENT

Sportivul a primit vestea infectării cu coronavirus la 3 dimineața și a fost dus de urgență la spitalul din Abbadia San Salvatore. Formația Pianese, unde este legitimat sportivul și-a suspendat pe termen nedeterminat antrenamentele.

Coronavirus prinde teren în fiecare zi

82,588 de persoane sunt infectate în acest moment la nivel mondial cu coronavirus, în timp ce 2,814 au decedat. 33,276 de pacienți și-au revenit, în timp ce 8,471 sunt în stare critică.

ADVERTISEMENT

Conform experților mandatați să găsească un vaccin împotriva virusului, șansa ca un tânăr de 23 de ani să moară din cauza bolii e 0.2%. Șansele cresc spre 14% la persoanele peste 80 de ani, mai ales în combinație cu alte probleme de sănătate.

Autoritățile roagă cetățenii să se spele cât mai des pe mâini, pentru a combate răspândirea virusului care a stârnit panică la nivel mondial.

ADVERTISEMENT
  • 245 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în Iran
  • 26 persoane au murit în Iran din cauza coronavirus
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!