Fotbal intern

Încă doi fotbaliști pe care Dinamo îi dă afară după eliminarea din Cupa României! Unul l-a sfidat pe Rednic!

02.11.2018 | 12:02
Inca doi fotbalisti pe care Dinamo ii da afara dupa eliminarea din Cupa Romaniei Unul la sfidat pe Rednic
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic va lua măsuri dure în perioada următoare, la nivelul lotului de jucători. Rednic va propune rezilierea contractelor câtorva dintre aceștia, urmând ca locul lor să fie luat de transferurile dorite de tehnician. FANATIK a aflat cine vor fi primii doi fotbaliști pe care Dinamo îi dă afară după eliminarea din Cupa României. Gicu Grozav a plecat după ce a cerut singur desfacerea acordului!

Evoluția rușinoasă cu Csikszereda a stârnit furia antrenorului, care nu a ezitat să rostească public câteva nume care l-au deranjat. Doi dintre cei care l-au supărat pe Rednic vor pleca în cel mai scurt de la Dinamo și se vor alătura lui Gicu Grozav.

ADVERTISEMENT

Încă doi fotbaliști pe care Dinamo îi dă afară după eliminarea din Cupa României: Tomislav Gomelt și Kino Delorge!

În minutul 39, Mircea Rednic a decis să îl înlocuiască pe Tomislav Gomelt cu Gicu Grozav. Mijlocașul croat, în vârstă de 23 de ani, a fost total nemulțumit de hotărârea luată de Rednic. De altfel, el a și gesticulat nervos, momentul fiind surprins de camerele de luat vederi.

Reacția lui Gomelt l-a dezamăgit pe Rednic mai mult decât prestația lamentabilă în sine. Conform informațiilor FANATIK, croatul era deja pe lista neagră a tehnicianului, iar acest episod i-a pecetluit definitiv soarta la formația din Ștefan cel Mare. Astfel, Gomelt va fi unul dintre jucătorii la care Dinamo va renunța în perioada imediat următoare. Înaintea croatului, de la Dinamo pleacă Gicu Grozav. Acesta însă nu a fost dat afară de “câini”, ci a cerut singur să îi fie reziliat contractul.

ADVERTISEMENT
Tomislav Gomelt l-a sfidat pe Mircea Rednic și va fi dat afară de la Dinamo

FANATIK a aflat și că, pe lângă Gomelt, următorul vizat este Kino Delorge, fundașul dreapta belgian care a ratat de două ori un penalty în meciul cu Csikszereda! Apărătorul l-a convins de limitele sale pe Rednic, care preferă să îi dea mai multe șanse pe acel post lui Corbu, varianta de bază urmând a fi Sergiu Hanca, până la parafarea unui alt transfer!

Kino Delorge, pe lista neagră a lui Mircea Rednic

Cornel Dinu i-a făcut praf pe amândoi: “Nici măcar nu e o gumă, să ștergi ce joacă adversarul!”

Evoluțiile jenante ale fostului fotbalist de la CFR i-au atras și criticile lui Cornel Dinu. După egalul lui Dinamo de la Chiajna, Dinu l-a făcut praf pe Tomislav Gomelt: “De ce să îl aduc pe Cooper, de ce să îl aduc pe Gomelt? Gomelt are 14 mii de euro, iar din punctul acesta de vedere este vinovat şi Negoiţă pentru că îi lasă pe ăştia să arunce cu banii.

ADVERTISEMENT

Cum să îi dai 14 mii de euro lui Gomelt? Pentru că Gomelt nici măcar nu e o gumă, să mai ştergi ceva din ce joacă adversarul pe teren. Dezastrul este făcut concepţional, de-a lungul timpului. Nu s-a rupt acum firul, firul a fost din ce în ce mai şubred, s-a picat din lac în puţ şi acum s-a ajuns mai jos de fundul prăpastiei. Eu cred că e un miracol dacă Dinamo reuşeşte să rămână pe un loc rezonabil în play-out”, spunea „Mister”, după acel meci.

Și pe Delorge l-a desființat Dinu, dar după jocul cu Csikszereda: “Şerban păcăleşte fotbalul de 3 ani! Delorge, ia-ţi paşaportul şi dă-l afară din ţară. Rednic are şi el o vină că nu poţi să stai cu Axente pe teren. Ăsta n-are nicio calitate“.

ADVERTISEMENT
Kino Delorge, în duel cu Alex Mitriță