Sport

Malcom Edjouma a marcat primul său gol la FCSB! Reușita putea fi anulată pentru un posibil ofsaid la pasatorul Vinicius. Video

Malcom Edjouma a avut nevoie de doar două meciuri pentru a înscrie primul lui gol la FCSB. Mijlocașul francez a deschis scorul cu capul în partida de la CS Mioveni.
19.02.2022 | 20:17
Malcom Edjouma a marcat primul sau gol la FCSB Reusita putea fi anulata pentru un posibil ofsaid la pasatorul Vinicius Video
Malcom Edjouma a deschis scorul în CS Mioveni - FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma (25 de ani) a marcat în premieră pentru FCSB. Mijlocașul francez a deschis scorul cu CS Mioveni în urma unei lovituri libere de care au beneficiat roș-albaștrii în minutul 7.

Malcom Edjouma, primul gol la FCSB

Faza fixă a fost executată de Florin Tănase, care a trimis mingea în careul argeșenilor. Odată ajuns acolo, balonul a fost deviat cu capul de Vinicius, iar Edjouma l-a împins cu același procedeu în poarta lui Iustin Popescu.

ADVERTISEMENT

A fost a cincea reușită a lui Edjouma în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1. Primele patru au fost marcate pentru FC Botoșani, echipă de la care Gigi Becali l-a cumpărat cu 330 de mii de euro.

Vezi video cu golul lui Malcom Edjouma AICI!

Golul francezului, suspect de ofsaid

Golul lui Malcom Edjouma a fost marcat în condiții regulamentare, dar reușita putea fi anulată pentru un presupus ofsaid la Vinicius. Stoperul brazilian era la limită în momentul în care Florin Tănase a executat lovitura liberă.

ADVERTISEMENT

Brigada de arbitri condusă de George Găman nu l-a sancționat pe Vinicius și astfel acesta i-a putut trimite mingea lui Edjouma, care a înscris primul său gol la FCSB.

Francezul a debutat în tricoul roș-albastru în etapa precedentă, când vicecampioana României a înfruntat-o pe Chindia Târgoviște și a câștigat cu 3-2.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi prevede un viitor strălucit lui Edjouma la FCSB

Malcom Edjouma este unul dintre pariurile lui Gigi Becali. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, finanțatorul roș-albaștrilor i-a prezis un viitor strălucit francezului, chiar după debutul la echipa sa.

„De Edjouma sunt mulțumit, normal. Mi-a plăcut cum a jucat. Dar încă nu l-ați văzut la adevărata valoare.

ADVERTISEMENT

Să îl vedeți meciurile următoare după ce se mai acomodează”, a declarat Gigi Becali, pentru site-ul nostru.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani l-a mulțumit și pe antrenorul Toni Petrea, după succesul cu Chindia.

„A fost ok (n.r. Malcom Edjouma), mai are nevoie de timp, dar noi nu prea avem timp. Ușor, ușor să se integreze, să joace în continuare și să fie sănătos”, a declarat Petrea, după FCSB – Chindia 3-2.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT