Fotbal international

Primul gol al lui Radu Drăgușin la Juventus i-a lăsat mască pe italieni: „Capodoperă!”. Video

13.02.2021 | 21:18
Primul gol al lui Radu Dragusin la Juventus ia lasat masca pe italieni Capodopera Video
ADVERTISEMENT

Primul gol reușit de Radu Drăgușin din postura de jucător profesionist la Juventus i-a lăsat mască pe italieni, aceștia catalogând reușita drept o capodoperă. Fundașul român a fost titular pentru echipa U23 a torinezilor în partida contra celor de la AlbinoLeffe.

Deși nu a fost inclus de tehnicianul Andrea Pirlo în echipa de seniori care joacă la Napoli, Drăgușin prinde minute în cadrul clubului la echipa de tineret.

ADVERTISEMENT

A fost primul gol marcat de stoperul român în fotbalul profesionist, celelalte goluri 3 goluri de până acum au fost înscrise pentru echipa Primavera a lui Juventus.

Primul gol al lui Radu Drăgușin la Juventus i-a lăsat mască pe italieni: „Capodoperă!”

În minutul 32 al partidei dintre Juventus și AlbinoLeffe, Radu Drăgușin a șutat imparabil de la marginea careului de 16 metri, direct în vinclul porții adverse. Golul românului a majorat diferența pentru bianconeri la 2-0.

ADVERTISEMENT

Juventus U23 este pe locul 5 în grupa A din clasamentul Serie C, cu 39 de puncte acumulate în 24 de partide. Golul din acest weekend vine la scurt timp după ce fundașul a împlinit 19 ani pe 3 februarie.

Clubul torinez speră să îl convingă pe Radu Drăgușin să rămână la echipă, interesul din partea altor echipe de top fiind unul însemnat. La finalul sezonului 2018/2019, românul a fost premiat drept unul dintre jucătorii de top formați de centrul de copii și juniori de la Juventus.

ADVERTISEMENT

Juventus dorește să îi prelungească contractul pe 5 ani

Celebrul cotidian de sport din Italia, Gazzeta dello Sport, susține că Juventus dorește să îi prelungească contractul lui Drăgușin pe o perioadă de 5 ani. Cluburi importante din fotbalul european doresc să îl transfere pe Drăgușin, inclusiv RB Leipzig a intrat pe fir pentru semnătura fundașului de 19 ani.

“Directorul sportiv Fabio Paratici caută o variantă contractuală care să mulțumească toate părțile implicate. Așa cum obișnuiește Juventus, anunțul oficial va fi făcut la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

La momentul actual, semnătura lui Drăgușin pare doar o formalitate. Nu e o coincidență că la meciul cu Spal, Pirlo a ales o defensivă tânără, formată din De Ligt, Demiral și Drăgușin”, a scris Gazzeta dello Sport.

ADVERTISEMENT