Life

Primul horoscop pentru iarna 2021-2022. Vărsătorii sunt cei mai norocoși

Vă oferim primul horoscop pentru iarna ce vine. Între decembrie 2021 și februarie 2022, mai multe zodii vor fi sub protecția astrelor.
08.10.2021 | 10:22
Primul horoscop pentru iarna 20212022 Varsatorii sunt cei mai norocosi
ADVERTISEMENT

Potrivit primului horoscop pentru iarna 2021-2022, Vărsătorii sunt cei care se bucură de cel mai mare succes pe toate planurile.

Iarna care vine va fi una extraordinară pentru mulți nativi. Multe din așteptările lor vor deveni realitate.

ADVERTISEMENT

Încă din luna decembrie 2021 apar o serie de schimbări benefice mai ales pentru Fecioare, Vărsători și Capricorni. Ei sunt cei mai pregătiți pentru lucrurile frumoase care le sunt scrise și asta pentru că au muncit enorm.

Horoscop pentru iarna 2021-2022

Există și câteva zodii care trebuie să fie ceva mai atente la felul în care se poziționează față de cei din jur. Sub atenționare continuă să fie Taurii, Berbecii, Peștii și chiar Leii.

ADVERTISEMENT

Să începem cu zodiile avantajate de astre în această iarnă. Fecioarele vor găsi resurse noi pentru a face față volumului mare de muncă, dar și relațiilor complicate cu anumiți apropiați.

Decembrie este cea mai bună lună pentru ei în special din punct de vedere financiar. Ianuarie va fi o lună în care accentul va cădea pe iubire. În februarie, Fecioarele se pregătesc de o schimbare uriașă. S-ar putea să-și cumpere mai multe bilete de avion.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii au noroc în tot ce își propun. În decembrie și ianuarie, cei care își doresc să se facă remarcați vor avea toate datele necesare pentru a ieși în față.

Cât despre luna februarie, nativii de aer întâlnesc o persoană nouă, pe cineva cu care pornesc la drum entuziasmați.

ADVERTISEMENT

Capricornii dau lovitura din punct de vedere profesional abia în februarie. Decembrie și ianuarie sunt două luni de pregătire sau, altfel zis, două luni în care vor tatona cu tot felul de oferte. E o iarnă excelentă din punct de vedere amoros.

Și Balanțele și Săgetătorii se numără printre cei care au noroc. Cele două zodii au un destin aproape tras la indigo. Sunt extrem de pregătiți pentru a face schimbări mari și tot mai pragmatici.

Zodiile care nu vor avea o iarnă tocmai ușoară

Iar acum să vedem ce spun astrele pentru restul zodiilor. Mai puțini avantajați iarna aceasta sunt Berbecii, Taurii, Leii și Peștii.

În perioada decembrie 2021 – februarie 2022, Berbecii trebuie să regândească din temelie toate relațiile lor. Nu mai merge să se impună în fața celorlalți cu orice preț. Trebuie să lase de la ei.

Taurii sunt și ei puși la zid în iarna aceasta, în sensul că trebuie să renunțe la spiritul lor autoritar. Leii și Peștii întâmpină probleme amoroase, în sensul că reușesc foarte greu să transmită ce simt cu adevărat.

Gemenii, Racii și Scorpionii au o iarnă în parametri normali. Pentru ei nu vor apărea surprize uriașe. Totul va decurge la fel ca până acum, cu suișuri și coborâșuri, dar fără mari bătăi de cap.

 

ADVERTISEMENT