ADVERTISEMENT
News

Primul înec la Marea Neagră în acest sezon estival. Victima avea doar 36 de ani

Autor: Robert Cristea | 07.05.2021 | 20:53
Primul înec la Marea Neagră în acest sezon estival. Victima avea doar 36 de ani
Primul înec la Marea Neagră în acest sezon estival. Victima avea doar 36 de ani. Sursa foto: ziuadeiasi.ro

Nici n-a început bine acest sezon estival și a fost semnalat primul înec la Marea Neagră. Din păcate, un bărbat de 36 de ani a murit vineri după-amiaza, în timp ce practica un sport nautic.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a petrecut la Neptun. Victima făcea kitesurfing, dar a pierdut controlul kite-ului și a căzut în apă.

Potrivit ISU Constanța, un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță au intervenit vineri după-amiaza pentru salvarea unei persoane scoase din mare, inconștientă. Din nefericire, a fost constatat decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, conform Antena3.

Un bărbat care practica kitesurfing a murit la Marea Neagră. Este primul înec din acest sezon estival

Victima este din județul Ilfov. Bărbatul făcea kitesurfing, iar la un moment dat a pierdut controlul kite-ului.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes, și au declarat decesul bărbatului de 36 de ani.

Recent, o altă tragedie a avut loc în Hunedoara. Un copil de doar trei ani a fost găsit înecat în râul Cerna. Deși tatăl lui și echipajele de pompieri au încercat disperat să îl salveze, totul a fost în zadar.

Tot incidentul s-a petrecut foarte repede. Băiatul s-a apropiat de malul răului, să se joace cu pietre. S-a dezechilibrat însă și a fost luat de ape, înainte că tatăl să apuce să reacționeze.

ADVERTISEMENT

“Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor. În jurul orei 00:00, trupul micuţului a fost găsit în apa râului, la aproximativ doi km de locul în care a dispărut.

După culegerea primelor informaţii, poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze”, se arată într-un comunicat al ISU Hunedoara.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!