Fotbal intern

Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj! Fundaşul central îşi reziliază contractul. Începe să se “spargă” apărarea lui Petrescu! EXCLUSIV

23.12.2019 | 22:35
Primul jucator care pleaca de la CFR Cluj Fundasul central isi reziliaza contractul Incepe sa se sparga apararea lui Petrescu EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este renumită pentru apărarea de „beton” pe care a făcut-o Dan Petrescu de-a lungul timpului. Totuși, în această iarnă vor apărea breşe în lotul “Bursucului” pe această poziţie. FANATIK a aflat că Andrei Mureșan, fundașul central al “vişiniilor”, a cerut rezilierea contractului, iar șefii campioanei României au acceptat.

Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj

Andrei Mureșan a cerut rezilierea contractului, iar șefii CFR-ului au acceptat, iar actele se vor semna în zilele următoare. Mureşan a evoluat în 11 partide în acest sezon pentru campioni, şapte în Casa Pariurilor Liga 1, trei în cupele europene şi una în Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul fundaș care dorește să o părăsească pe CFR Cluj, iar echipa lui Dan Petrescu riscă să își „spargă” apărarea de „beton” pe care a făcut-o la CFR.

Răzvan Horj va pleca și el de la campioana României, fiind nemulțumit de faptul că nu a primit prea multe șanse.

ADVERTISEMENT

Paulo Vinicius și Andrei Burcă au oferte și este posibil să o părăsească pe formația din „Gruia”. Fundașul central brazilian este dorit de Gigi Becali, iar FANATIK a aflat că șefii CFR-ului cer 200.000 de euro pentru transferul său.

Alexandru Pașcanu a fost adus în vară ca o mare speranță la CFR Cluj, dar internaționalul român de tineret a fost criticat de Dan Petrescu, antrenorul spunând despre el că nu este încă pregătit pentru a dat randamentul său maxim, mai ales că până la venirea la la CFR nu evoluase în niciun meci de seniori!  Astfel, Petrescu a luat decizia ca Paşcanu să fie împrumutat în acest mercato.

ADVERTISEMENT
  • 11 meciuri a jucat Andrei Mureşan pentru CFR Cluj în actualul sezon, în toate competițiile

Din șapte fundași centrali, CFR ar putea rămâne doar cu Cestor

Kevin Boli, un al fundaș central remarcat în meciurile pe care le-a făcut la CFR Cluj, este accidentat și se vorbește despre întoarcerea lui în China la Hegfeng, formație de unde este împrumutat în România.

Astfel, CFR Cluj ar putea rămâne din şapte fundaşi centrali cu unul singur şi anume Mike Cestor. CFR Cluj are cea mai bună apărare din Casa Pariurilor Liga 1 cu 16 goluri încasate în 22 de partide.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi, la egalitate de goluri primite sunt Astra Giurgiu şi Sepsi OSK cu câte 21.

  • 500.000 de euro este cota lui Andrei Mureșan, conform transfermarkt.com
  • 34 de ani a împlinit Andrei Mureșan pe 1 august
ADVERTISEMENT