Sport

Primul jucător care pleacă de la Manchester United după dezastrul cu Liverpool! Este dorit tot în Premier League

Donny van de Beek nu a prins minute nici în dezastrul lui Manchester United cu Liverpool și pare hotărât să plece de pe Old Trafford.
26.10.2021 | 12:07
Primul jucator care pleaca de la Manchester United dupa dezastrul cu Liverpool Este dorit tot in Premier League
ADVERTISEMENT

Adus cu surle și trâmbițe de la Ajax Amsterdam pentru 44 de milioane de euro, olandezul nu s-a adaptat în Premier League și este rezervă constantă în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.

Managerul norvegian a dezvăluit că mijlocașului îi lipsește consistența, calitatea și mentalitatea pentru a face față la un club atât de mare.

ADVERTISEMENT

Donny van de Beek, jucătorul care vrea să plece de la Manchester United

În primele nouă etape din actualul sezon, Donny van de Beek nu a prins decât cinci minute în tricoul lui Manchester United, în victoria din septembrie cu Newcastle, și își dorește să plece cât mai repede de pe Old Trafford.

Olandezul de 24 de ani a fost titular o singură dată, în eșecul cu West Ham United din Cupa Ligii Angliei, când a jucat tot meciul, și a mai jucat o repriză în înfrângerea cu Young Boys Berna din Champions League.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Van de Beek este dispus să o părăsească pe Manchester United în perioada de mercato din ianuarie și, conform publicației The Sun, i-a transmis agentului său Ali Dursun să-i caute o altă formație unde să joace mai mult.

Fanii, ironii la adresa mijlocașului

Directorul sportiv al celor de la Everton, Marcel Brands, este un admirator al lui Donny van de Beek, și a încercat să-l aducă sub formă de împrumut la începutul acestui sezon, dar Manchester United a respins oferta sperând că mijlocașul va ”exploda” după un prim sezon ratat.

ADVERTISEMENT

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, șefii ”diavolilor roșii” se gândesc și ei tot mai mult la o despărțire de internaționalul olandez, iar Everton nu pare să fi renunțat la ideea de a-l aduce Goodison Park, mai ales că mijlocașul Abdoulaye Doucoure este indisponibil pentru o perioadă îndelungată.

Aparițiile atât de rare ale lui Van de Beek și înfrângerea dură suferită de Manchester United au fost subiect de glume pe rețelele de socializare pentru fanii englezi. ”Liverpool a marcat mai multe goluri împotriva lui Manchester United decât minutele pe care le are Donny van de Beek în acest sezon de Premier League”, a scris un suporter.

ADVERTISEMENT

Cum poate rămâne olandezul pe Old Trafford

Însă, nu toată lumea este de acord cu ceea ce i se întâmplă olandezului pe Old Trafford și consideră că acesta ar merita mai multe șanse. ”Omul acesta îl va urî pe Ole pentru toate zilele sale și are tot dreptul”, a scris un fan.

”Aceasta este o statistică blestemată și sugerează că politica de transferuri a lui United nu este eficientă. Van de Beek este un mare fotbalist și sperăm că fereastra de transferuri din ianuarie îi va permite să ne arate tuturor ce nu a reușit la United”, a notat altul.

În toată această poveste există și un dar. Doony van de Beek ar fi dispus să mai aștepte puțin în privința unui împrumut, deoarece speră că Ole Gunnar Solskjaer va fi demis și va avea mai multe oportunități cu cel care va veni pe banca tehnică a lui Manchester United.

ADVERTISEMENT