Fotbal international

Primul jucător care pleacă de la Sepsi în această iarnă! Hilal Ben Moussa a semnat cu o echipă din Eredivisie

03.01.2020 | 09:10
Primul jucator care pleaca de la Sepsi in aceasta iarna Hilal Ben Moussa a semnat cu o echipa din Eredivisie
ADVERTISEMENT

Hilal Ben Moussa a plecat de la Sepsi după șase luni. Mijlocașul olandez a revenit la FC Emmen, formația pentru care a evoluat în perioada 2017 – 2018, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit la promovarea în Eredivisie reușită la finalul stagiunii trecute.

Hilal Ben Moussa, out de la Sepsi după șase luni

Hilal Ben Moussa a bifat 36 de partide pentru FC Emmen în ediția 2017 – 2018 a ligii secunde din Olanda, contribund la promovarea reușită de echipă, iar în primul sezon din Eredivisie a evoluat în 18 jocuri. În vară, mijlocașul central a semnat cu Sepsi, dar aventura sa la Sfântu Gheorghe ia sfârșit după șase luni.

ADVERTISEMENT

Ben Moussa a revenit la FC Emmen, club cu care a semnat un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire. Mijlocașul olandez declară că perioada din România a fost specială, dar a beneficiat de prea puține șanse la Sepsi pentru a-și putea demonstra calitățile.

Aventura din România mi-a oferit o experiență specială, dar speram să primesc mai multe șanse. Nu regret că am făcut-o, dar sunt bucuros că am revenit la Emmen, într-un mediu familiar”, a declarat Ben Moussa pentru site-ul oficial al clubului olandez.

ADVERTISEMENT
  • 57 de meciuri a bifat Halil Ben Moussa pentru Emmen în prima perioadă

Un singur meci în prima parte a sezonului

Singura partidă în care Halil Ben Moussa a evoluat în tricoul lui Sepsi o singură dată, în meciul cu Ripensia Timișoara din șaisprezecimile Cupei României, în care a și reușit să marcheze golul trei din victoria cu 4-1 obținută de covăsneni.

În campionat, Ben Moussa a prins lotul de 18 al lui Sepsi o singură dată, pentru jocul cu Universitatea Craiova, câștigat cu 1-0 de formația din Sfântu Gheorghe la sfârșitul lunii noiembrie, când a rămas pe banca de rezerve pe toată durata meciului.

ADVERTISEMENT
  • 1 meci a jucat Halil Ben Moussa pentru Sepsi
  • 27 de ani are mijlocașul olandez