Sport

Primul jucător care pleacă de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu FCSB! A jucat opt ani pe “Oblemenco”

Mijlocașul central Alexandru Mateiu (32 de ani) este primul jucător care o părăsește pe Universitateea Craiova după înfrângerea împotriva FCSB, nemaintrând în vederile lui Laurențiu Reghecampf.
10.05.2022 | 12:05
Primul jucator care pleaca de la Universitatea Craiova dupa infrangerea cu FCSB A jucat opt ani pe Oblemenco
Alexandru Mateiu este evaluat conform Transfermarkt la 550.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut orice șansă la titlu și la locul doi în Casa Pariurilor Liga 1, iar Laurențiu Reghecampf a decis să renunțe la primul jucător.

Alexandru Mateiu va pleca de la Universitatea Craiova

Mijlocașul central în vârstă de 32 de ani, Alexandru Mateiu, este primul jucător care o va părăsi pe Universitatea Craiova la finalul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Jucătorul „leilor” își termină contractul pe data de 30 iunie și conform Orange Sport nu va mai continua în Bănie, deși a fost titular în ultimele șapte meciuri ale Craiovei.

Cu 23 de meciuri în acest sezon, Alexandru Mateiu este nemulțumit că a fost folosit prea puțin de către Laurențiu Reghecampf și va rămâne liber de contract, iar patronul Mihai Rotaru nu i-a propus prelungirea.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu o părăsește pe Universitatea Craiova după 8 ani pe Oblemenco

Alexandru Mateiu s-a transferat la Universitatea Craiova în 2014, de la FC Brașov și se află în Bănie de când echipa a promovat în Casa Pariurilor Liga 1, fiind unul dintre cei mai vechi jucători din lot, alături de Andrei Ivan și Nicușor Bancu.

Alexandru Mateiu are o concurență acerbă la Universitatea Craiova. Pe postul său mai evoluează Ovidiu Bic, autorul supergolului împotriva FCSB pe Național Arena, dar mai ales Alexandru Crețu, titular incontestabil în angrenajul lui Reghe. Lor li se adaugă și Vladimir Screciu pe postul de închizător.

ADVERTISEMENT

Până la venirea lui Laurențiu Reghecampf, Alexandru Mateiu era jucător de bază la Universitatea Craiova, iar închizătorul ar putea ajunge la Sepsi Sfântu Gheorghe, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Alexandru Mateiu, număr impresionant de meciuri în tricoul alb-albastru

Mutarea are șanse să se realizeze, mai ales că Bergodi îl cunoaște foarte bine și a mai lucrat cu el. Covăsnenii i-au mai dorit pe Mihai Bălașa și Dan Nistor, care își încheie și el contractul cu „leii”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu are un număr impresionant de meciuri la Universitatea Craiova (245), reușind 10 goluri și 11 pase decisive. În Bănie a câștigat trei trofee: două Cupe ale României (2018, 2021) şi o Supercupă a României (2022).


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 2,47 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT