Sport

Primul jucător care va ajunge sub comanda lui Charalambous în această vară! Anunțul celor de la FCSB: ”Îi vom trimite programul echipei”

FCSB a câștigat această ediție a SuperLigii și se gândește deja la pregătirea de vară. Mihai Stoica a anunțat numele primului jucător care revine la club.
13.05.2024 | 22:33
Primul jucator care va ajunge sub comanda lui Charalambous in aceasta vara Anuntul celor de la FCSB Ii vom trimite programul echipei
Primul jucător care va ajunge la FCSB în această vară. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB mai are un singur meci de disputat înaintea finalului acestui sezon. Elevii lui Charalambous întâlnesc Rapid duminică, 19 mai, de la ora 21:00, în ultima etapă din play-off-ul SuperLigii.

FCSB face deja lotul pentru sezonul viitor

Partida este una fără miză pentru ambele echipe. În timp ce, FCSB a primit deja trofeul de campioană, Rapid nu mai poate evita clasarea pe ultima poziție a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Clubul roș-albastru deja se gândește la transferurile din perioada de iarnă cu care va încerca să forțeze o calificare în UEFA Champions League. Chiar dacă suporterii așteaptă să vadă ce jucători va aduce Gigi Becali, fiind preconziate nume precum Denis Alibec și Florin Tănase, un jucător împrumutat în acest sezon va reveni la echipă.

Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație al FCSB, a vorbit despre revenirea lui Malcom Edjouma, cel care a evoluat în această stagiune pentru Bari, în Serie B.

ADVERTISEMENT

”Nu am mai vorbit cu Edjouma, l-am lăsat să termine campionatul şi îi vom trimite programul echipei. Îl vom adăuga pe grupul jucătorilor şi va primi programul, programul de vacanţă şi data reunirii. Omul era acolo, era la altă echipă, ce să-i spun?”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Malcom Edjuma nu mai este dorit la Bari

Cu Edjuma pe teren în 22 de partide în acest sezon, Bari a termiant pe locul 17, poziție care duce la barajul de menținere în Serie B.

ADVERTISEMENT

Formația italiană a plătit 200.000 de euro pentru mijlocașul de la FCSB vara trecută și nu va activa clauza de cumpărare definitivă, în valoare de 600.000 de euro.

Gigi Becali, despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: ”A zis să-i dau 20.000”

La finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-1, în timpul sărbătorii de titlu, Gigi Becali a anunțat că Denis Alibec va accepta o revenire la FCSB în pentru un salariu de 20.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român termină contractul cu formația qatareză Muaither în această vară, dar va lua o decizie privând umrătorul club la care va evolua după participarea la Euro 2024.

ADVERTISEMENT