Sport

Primul jucător dat afară de la Universitatea Craiova după ratarea cupelor europene: „Mult succes în continuare!”

Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de Bogdan Mitrea după ratarea calificării în cupele europene. Fundașul ar putea rămâne în SuperLiga.
29.05.2023 | 14:45
Primul jucator dat afara de la Universitatea Craiova dupa ratarea cupelor europene Mult succes in continuare
Prima plecare de la Universitatea Craiova după ratarea cupelor europene! Oltenii au renunțat la Bogdan Mitrea. sursă foto: Sport pictures
ADVERTISEMENT

Bogdan Mitrea este primul jucător care o părăsește pe Universitatea Craiova după ratarea calificării în cupele europene. Deși Farul s-a impus în Gruia cu CFR Cluj, oltenii nu au izbutit să câștige cele trei puncte în fața celor de la Sepsi OSK, scor 0-1.

Prima plecare de la Universitatea Craiova după ratarea cupelor europene! Bogdan Mitrea s-a despărțit de olteni

Universitatea Craiova a ratat a șaptea calificare consecutivă în Europa, iar Eugen Neagoe a luat primele decizii la formația din Bănie după ratarea obiectivului european. „Geană” s-a văzut nevoit să renunțe la Bogdan Mitrea, fundaș tras pe linie moartă în a doua parte a campionatului.

ADVERTISEMENT

Veteranul de 35 de ani a fost transferat de la Sepsi Sfântu Gheorghe la începutul sezonul din SuperLiga pentru a crea concurență în defensiva „alb-albaștrilor”. Deși a fost unul dintre oamenii de bază în mandatul lui Mirel Rădoi, Bogdan Mitrea a prins din ce în ce mai puține minute în a doua parte a campionatului.

Bogdan Mitrea și Universitatea Craiova au ajuns la un acord comun privind încetarea înțelegerii, însă fundașul poate rămâne în SuperLiga. Fostul jucător de la Sepsi, Universitatea Craiova și FCSB ar putea ajunge liber de contract la U Cluj împreună cu Bogdan Vătăjelu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„OFICIAL | Mulțumim, Bogdan Mitrea! Universitatea Craiova și fundașul central Bogdan Mitrea au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Bogdan și îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în comunitatul Universității Craiova de pe pagina oficială de Facebook.

Mihai Rotaru i-a decis viitorul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova: „Poate fi ajutat să facă multe în sezonul viitor”

Universitatea Craiova nu va mai participa în preliminariile cupelor europene după șase sezoane, însă Mihai Rotaru anunță că lua în calcul acest scenariu. Finanțatorul „alb-albaștrilor” a declarat că sezonul 2022-2023 este unul ratat pentru formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul Universității Craiova a mărturisit că Eugen Neagoe va continua pe banca Universității Craiova și în sezonul viitor. Mihai Rotaru pregătește și întâriri în staff-ul lui „Geană” din Bănie, dar și transferuri în următoarea perioadă de mercato.

„Din păcate, ne doream să avem continuitate în Europa. Ne doream să mergem în grupe. Eu un sezon complet ratat. Eu luam în calcul această situație. Lotul de jucători este o componentă a unui club. Este un tot, iar noi trebuie să-l gestionăm. Știm ce avem de făcut.

ADVERTISEMENT

Da (n.r. dacă rămâne Eugen Neagoe), și cred că poate fi ajutat să facă mai multe în sezonul viitor. Ține de calitatea staff-ului și a lotului de jucători. Cred că ne putem îmbunătăți în ambele direcții”, a declarat Mihai Rotaru.

  • 35 de ani are Bogdan Mitrea
  • 500.000 de euro este cota fundașului central, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT
Tags: