Fotbal intern

Primul jucător de la FCSB adus în vară care va fi dat afară! Gigi Becali l-a anunțat deja. EXCLUSIV

26.07.2019 | 18:31
Primul jucator de la FCSB adus in vara care va fi dat afara Gigi Becali la anuntat deja EXCLUSIV
Primul jucător de la FCSB adus în vară care va fi dat afară! Gigi Becali l-a anunțat deja. EXCLUSIV FOTO: Fotbalistii stelisti Claudiu Belu,Bogdan Planic si Dragos Nedelcu dupa meciul de fotbal dintre FCSB si Milsami Orhei, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu

FCSB are mari probleme în zonele laterale ale defensivei, însă se pregătește să se despartă de un jucător adus pe acel post în această vară. FANATIK a aflat că noul fundaș dreapta al echipei, Claudiu Belu-Iordache, are zilele numărate la FCSB și că Gigi Becali îi va desface contractul până la finalul perioadei de transferuri. 

Primul jucător de la FCSB adus în vară care va fi dat afară! Claudiu Belu, out după 3 meciuri

Astfel, fundașul venit gratis de la Astra Giurgiu va putea să își găsească un alt angajament în altă parte, mai ușor. Patronul FCSB nu a avut răbdare cu apărătorul adus în această vară, care a prins trei meciuri ca titular: în “dubla” cu Milsami Orhei din Europa League și meciul cu Hermannstadt din campionat.

Iar din a doua etapă a Ligii 1, Belu a sărit din schemă, fiind criticat dur de patron. La meciul cu Sepsi, în banda dreaptă a defensivei roș-albastre a fost utilizat Ovidiu Popescu. Chiar dacă a făcut deplasarea la Alashkert, Cladiu Belu nu a fost folosit nici în prima manșă din turul doi preliminar.

Patronul Gigi Becali a anunțat încă după primele trei meciuri că despărțirea de Claudiu Belu este inevitabilă: „Când a semnat, i-am propus un contract care îmi dădea voie să rup colaborarea oricând. Nu a fost de acord, dar mi-a promis că pleacă dacă nu sunt mulțumit de el. La FCSB nu este de ajuns să joace ca și la Astra”, a tunat patronul roș-albaștrilor.

Primul jucător de la FCSB adus în vară care va fi dat afară! Gigi Becali l-a anunțat deja. EXCLUSIV FOTO: Bogdan Andone si Claudiu Belu in meciul de fotbal dintre FCSB si Milsami Orhei, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu
Primul jucător de la FCSB adus în vară care va fi dat afară! Gigi Becali l-a anunțat deja. EXCLUSIV FOTO: Bogdan Andone si Claudiu Belu in meciul de fotbal dintre FCSB si Milsami Orhei, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu

De la acea ieșire a lui Gigi Becali, Claudiu Belu nu a mai jucat deloc la FCSB și sunt șanse mari să plece din postura de jucător liber înainte de a se încheia această fereastră de transferuri. Însă, FANATIK a aflat că Belu va rămâne pânâ când la FCSB va ajunge și fundașul stânga, pe care Gigi Becali promite să îl aducă. În momentul în care la echipa va ajunge un fundaș stânga, Mihai Roman va putea fi reprofilat și folosit în banda dreaptă a defensivei.

Bradley de Nooijer este principala țintă, dar rămâne de văzut dacă părțile se vor înțelege. După meciul tur cu Alashkert, câștigat de roș-albaștrii cu 3-0, Gigi Becali a reiterat interesul pentru jucătorul Viitorului: “Trebuie neapărat să luăm un fundaș stânga. Să vedem ce facem cu de Nooijer. El o să aibă voie în grupe. Eu zic că vom juca în grupe”

  • 3 meciuri a jucat Claudiu Belu la FCSB 
  • 1.200.000 de euro este cota de piață a fundașului dreapta