ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Primul jucător de la Viitorul care recunoaște că nu-și dorește un transfer la FCSB. “Doar aici aș putea progresa ca fotbalist!”

Autori: Ionut Neamţu, Iuliana Spirache | 11.03.2019 | 10:36
Bucuria jucătorilor de la FC Viitorul după un gol înscris cu FC Botoșani. Bogdan Țîru nu își dorește un transfer la FCSB

FC Viitorul Constanța va juca pe terenul celor de la FCSB în prima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano, de la ora 20.30, iar Bogdan Țîru este primul jucător din lotul formației pregătite de Gică Hagi care nu își dorește să se transfere la FCSB, ci vrea să ajungă la o echipă mare din Europa. Fundașul central în vârstă de 24 de ani s-a aflat pe lista transferurilor a lui Gigi Becali, dar acesta nu a ajuns sub comanda lui Mihai teja.

ADVERTISEMENT

Bogdan Țîru, primul jucător de la Viitorul care nu-și dorește un transfer la FCSB

„Câteodată stau și eu și mă întreb când va veni și ziua mea. Dar sunt foarte fericit la Viitorul, aici este locul în care am crescut și ca fotbalist, și ca om. O perioadă în care am învățat cum să fiu mai bun în fiecare zi, pentru că acesta a fost obiectivul, să cresc, să câștig la juniori și să promovez la echipa mare.

În România, doar la Viitorul aș putea progresa ca fotbalist. La alt club, aș progresa doar financiar și nu cred că este importantă partea aceasta acum. Întâi să mă dezvolt ca fotbalist și apoi o să mă gândesc și la bani. Cu cât înaintezi în vârstă, te gândești și la bani, dar până atunci vreau să devin din ce în ce mai bun. Îmi plac campionatele din Spania, Anglia, Italia, ca tuturor jucătorilor, le urmăresc, dar nu am un tipar. Îmi doresc o provocare, să învăț și altceva”, a spus Bogdan Tîru, conform gsp.

ADVERTISEMENT
Bogdan Țîru și Andrei Burlacu în Viitorul – Craiova

Bogdan Țîru este un produs al Academiei Hagi

Bogdan Țîru este cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro, iar contractul cu fosta campioană a României este valabil până pe 30 iunie 2021. În sezonul 2018 – 2019 a jucat în 19 partide pentru FC Viitorul Constanța și este un produs al Academiei Hagi, fiind promovat la prima echipă în 2011.

Bogdan Țîru a debutat în tricoul echipei naționale a României pe 15 noiembrie 2016 într-un meci amical pierdut de tricolori în fața Rusiei, scor 1-0, pe stadionul Akhmat Arena. Fundașul în vârstă de 24 de ani a bifat două selecții sub tricolor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!