Fotbal intern

Primul jucător din Liga 1 care vorbește deschis de coronavirus: ”Gorjeanul infectat e prieten cu mine, e posibil să avem şi noi”

08.03.2020 | 20:23
Primul jucator din Liga 1 care vorbeste deschis de coronavirus Gorjeanul infectat e prieten cu mine e posibil sa avem si noi
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Chindia Târgoviște, Andrei Pițian, este primul jucător din Casa Pariurilor Liga 1 care vorbește deschis despre epidemia de coronavirus.

Primul jucător din Liga 1 care vorbește deschis de coronavirus: ”E o simplă răceală”

”Am văzut de dimineaţă că s-au luat nişte măsuri în această privinţă. Mi se pare o chestie prea umflată mediatic. Până la urmă, e o simplă răceală”, a declarat Andrei Pițian, primul jucător din Casa Pariurilor Liga 1 care a vorbit despre coronavirus.

ADVERTISEMENT

”Chiar primul gorjean afectat e un amic de-al meu, îl cunosc personal şi am discutat cu el, mi-a zis că nu are niciun fel de simptome, doar faptul că e purtător. Deci e posibil să îl şi avem şi să nu ştim”, a mai spus jucătorul Chindiei.

”Nu e nicio problemă dacă vom retrograda”

Andrei Pițian a vorbit și despre punctul obținut de Chindia în meciul cu Sepsi: ”Ţinând cont de aspectul jocului, cred că e un rezultat echitabil. Per total cred că e un rezultat bun, am luat un punct şi nu plecăm cu mâna goală după acest meci”.

ADVERTISEMENT

La rândul său, antrenorul Viorel Moldovan, a afirmat că nu se teme de retrogradare: ”Nu e nicio problemă dacă vom retrograda, viaţa merge înainte. Nu o să fim nici primii, nici ultimii. Important e să avem atitudine, să jucăm fiecare meci pe viaţă şi pe moarte, să avem demnitate”.

”Nu am absolut niciun stres”

”Normal că îmi doresc şi voi face tot ce depinde de mine pentru ca această echipă să rămână în prima ligă. Rămâne de văzut dacă voi reuşi, nu am absolut niciun stres din acest punct de vedere”, a continuat tehnicianul Chindiei.

ADVERTISEMENT

”Chiar dacă a doua repriză am suferit şi adversarul a pus o anumită presiune pe noi, am reuşit să gestionăm bine acest scor şi să obţinem un punct meritat, un punct pe care trebuie să îl apreciem. Orice punct e foarte important, ţinând cont de situaţia noastră”, a precizat el.

Meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 se vor juca fără spectatori

Chindia Târgoviște a remizat cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 1-1, în etapa a doua din play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1. Gazdele au deschis scorul prin Bradley Diallo (27), oaspeții reușind egalarea prin Istvan Fulop (47).

ADVERTISEMENT

Răspândirea coronavirus afectează și evenimentele sportive din România. Autoritățile au interzis activitățile din țara noastră care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane, a anunțat duminică secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

ADVERTISEMENT