Primul jucător transferat de Zidane la Real Madrid! Perez a plătit 50 de milioane de euro pentru el. Anunțul oficial al ”galacticilor”

Traian Terzian    Alexandru Năstase   
în Real Madrid
14/03/2019, 15:22
Primul jucător transferat de Zidane la Real Madrid! Perez a plătit 50 de milioane de euro pentru el. Anunțul oficial al ”galacticilor” GALERIE FOTO
Zinedine Zidane l-a convins pe Florentino Perez să-l transfere pe Eder Militao

A devenit oficial! Primul jucător transferat de francezul Zinedine Zidane la Real Madrid este Eder Militao. Ziariștii de la Marca au scris că președintele Florentino Perez s-a dat peste cap și i-a îndeplinit dorința antrenorului. Tehnicianul a insistat enorm pe lângă omul care decide pe Santiago Bernabeu și a reușit să-l convingă pe acesta că Real Madrid are nevoie neapărat de jucătorul lui Porto.


UPDATE, ora 15:22 / Real Madrid a anunțat oficial transferul lui Eder Militao de la FC Porto. Jucător va ajunge pe Santiago Bernabeu începând cu sezonul viitor.


Primul jucător transferat de Zidane la Real Madrid!

De remarcat că negocierile între cele două părți au început în urmă cu mai multe luni, dar instalarea lui Zidane a grăbit trecerea jucătorului la Madrid. Nu mai puțin de 50 de milioane de euro au plătit galacticii în schimbul jucătorului, o sumă considerată destul de mare de presa iberică. Inițial, cei de la Real au precizat că nu vor să dea niciun euro în plus peste 30 de milioane de euro, dar după numirea lui Zidane, Perez a decis să facă un efort și să accepte sumele solicitate de Porto, astfel încât transferul să poată fi anunțat.

Eder Militao, 21 de ani, a ajuns în vară la Porto de la Sao Paulo. Jucătorul este considerat la ora actuală unul dintre cei mai promițători apărători din lume. Transferul la Madrid reprezintă o rețetă financiară impecabilă pentru Porto. Lusitanii l-au luat cu numai 4 milioane de euro, în urmă cu 8 luni, din Brazilia și fac acum un profit uriaș de pe urma fotbalistului!

Primul jucător transferat de Zidane la Real Madrid! Militao
Eder Militao este primul transfer făcut de Zidane la Real Madrid

Unde va evolua Militao la Madrid

Eder Militao va semnat cu Real Madrid un contract valabil până înb 2025 și va ajunge pe Santiago Bernabeu din luna iunie. De remarcat că noul jucător al galacticilor poate juca atât în centrul defensivei, cât și în flancul drept sau în fața apărării. Eder Militao este obișnuit deja cu fotbalul mare – a debutat pentru naționala Braziliei într-un amical cu El Salvador.

Militao a fost integralist pentru sud-americani în jocul din septembrie 2018 şi a jucat ca fundaș dreapta. Brazilia s-a impus atunci cu 5-0. Sezonul acesta, Militao a îmbrăcat de 25 de ori tricoul lui FC Porto, formație pentru care a marcat de două ori.

  • 5 goluri a înscris Eder Militao pentru Sao Paolo și FC Porto 

 

Închide ×