Life

Primul lucru pe care l-a făcut Culiță Sterp după ieșirea de la Survivor România. Anunț important pentru fanii artistului

Culiță Sterp a ieșit de la Survivor România pentru că nu mai putea suporta dorul de casă. Prima sa oprire a fost la... restaurant!
30.05.2021 | 11:27
Primul lucru pe care la facut Culita Sterp dupa iesirea de la Survivor Romania Anunt important pentru fanii artistului
Culiță Sterp, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp nu mai este concurent la Survivor România, iar primul lucru pe care l-a făcut după ieșirea din concurs a fost o ieșire la restaurant.

Cântărețul de muzică de petrecere a postat pentru prima oară pe Instagram după mult timp în care nu avea acces la rețelele de socializare. Acesta a luat masa cu oameni din producția de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

A îndurat foamea, căldura, dar și frigul în nopțile ploioase, iar acum se poate bucura din nou de viață. Culiță a revenit la rutina de dinainte de competiție și încă îi este greu să se obișnuiască.

Culiță Sterp, anunț important pentru cei care l-au susținut la Survivor România

Acesta a ținut totodată să mulțumească tuturor celor care l-au susținut în show-ul de la Kanal D. Cel mai tare l-a impresionat textul pe care l-a scris iubita lui, Daniela Iliescu, care îl va face tătic pentru întâia oară.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent din echipa Faimoșilor abia așteaptă să își revadă familia. Cel mai tare îi este dor de mama lui, doamna Geta, și de iubita cu care va forma o familie.

Îndrăgitul artist a făcut și un anunț important pentru toți susținătorii săi. Acesta a dezvăluit când se întoarce în țară. Mai mult, a spus că îi așteaptă pe toți admiratorii săi la aeroportul Henri Coandă.

ADVERTISEMENT

Culiță urmează să aterizeze în România mâine, 31 mai, în jurul orei 15:30. Cântărețul a publicat pe Instagram biletele sale de avion anunțându-și fanii că vrea să îi vadă și să le mulțumească personal pentru tot sprijinul.

„Pentru că mi-ați scris foarte mulți că vreți să veniți la aeroport, când ajung în România, ăsta e biletul. Ne vedem acolo! Luni, 31 mai, ora 15:30, București, Henri Coandă”, a scris Culiță Sterp pe Instastory.

ADVERTISEMENT
culiță sterp
Culiță Sterp își așteaptă fanii pe aeroport. Fostul concurent de la Survivor România ajunge mâine în țară. Foto: Instagram

„M-am simțit vinovat”

Chiar dacă și-a dorit foarte mult să facă parte din echipa Survivor România, odată cu trecerea timpului în competiție a început să regrete participarea la show.

Cântărețul a spus că după primele săptămâni s-a simțit vinovat că nu a fost lângă iubita lui pe perioada sarcinii. Și-a dorit să se împace cu el însuși, să scape de acest sentiment de vinovăție, fapt pentru care a decis să pună punct prezenței sale în competiție.

„M-am simțit vinovat că nu am fost lângă ea. O visam în fiecare noaptea, pe mama și pe frații mei, pe care nu i-am mai văzut de cinci luni. A fost experiența vieții mele”, a mărturisit Culiță după plecarea de la Survivor România.

ADVERTISEMENT