Fotbal international

Primul meci din Premier League amânat din cauza COVID-19. La Newcastle e focar de infecție

01.12.2020 | 19:49
Primul meci din Premier League amânat din cauza COVID-19. La Newcastle e focar de infecție
ADVERTISEMENT

Aston Villa – Newcastle este primul meci din Premier League amânat din cauza pandemiei de coronavirus. „Coțofenele” nu s-au putut pregăti corespunzător pentru deplasarea pe Villa Park, după ce mai multe teste pentru COVID-19 au ieșit pozitive.

Conducerea grupării de pe St. James’ Park a cerut amânarea confruntării din etapa a 11-a, mai mulți fotbaliști și membri ai staff-ului tehnic fiind depistați pozitiv cu noul coronavirus.

În urma anunțului că la Newcastle este focar de COVID-19, conducerea alb-negrilor a decis să închidă baza de antrenament de la Benton și astfel, fotbaliștii lui Steven Bruce nu s-au mai putut pregăti.

ADVERTISEMENT

Aston Villa – Newcastle United, primul meci din Premier League amânat din cauza coronavirusului

„Meciul lui Newcastle United din Premier League cu Aston Villa de vineri, 4 decembrie, a fost amânat după creșterea semnificativă a cazurilor COVID-19 de la baza noastră de pregătire.

Clubul lucrează acum cu Direcția de Sănătate Publică, autoritățile locale și Premier League, în conformitate cu protocoalele COVID-19, pentru a identifica sursa focarului și pentru a se asigura că riscul transmiterii ulterioare a virusului să fie minimizată.

ADVERTISEMENT

Toți jucătorii și staff-ul vor fi re-testați săptămâna aceasta. Newcastle nu va numi persoanele infectate și cere respectarea vieții private”, e anunțul oficial al lui Newcastle United.

Liga Profesionistă de Fotbal din Anglia a acceptat cererea, în sprijinul echipei antrenate de Steve Bruce venind și adversarii de la Aston Villa.

ADVERTISEMENT

„Aston Villa confirmă faptul că susține în totalitate decizia Ligii Profesioniste de Fotbal din Anglia de a amâna meciul nostru cu Newcastle United. Toată lumea de la Aston Villa le dorește o recuperare rapidă celor de la Newcastle afectați de virus”, a fost poziția grupării de pe Villa Park.

Inițial, meciul dintre Aston Villa și Newcastle United trebuia sa deschidă etapa a 11-a, vineri, 4 decembrie, de la ora 22:00. Cum partida a fost amânată, primul meci al rundei din Premier League va fi Burnley – Everton, programat sâmbătă, 5 decembrie, la ora 14:30.

ADVERTISEMENT

Când se joacă meciul dintre Aston Villa și Newcastle

Managerul Steve Bruce a confirmat încă de săptămâna trecută că trei persoane, printre care și un fotbalist de bază a lui Newcastle, care a jucat contra lui Crystal Palace, au fost infectate cu coronavirus.

Momentan, Premier League nu a făcut un anunț oficial în ceea ce privește următoarea dată la care s-ar putea disputa partida dintre Aston Villa și Newcastle United. Aceasta este prima confruntare din noul sezon al campionatului englez (Premier League a început pe 12 septembrie 2020), care este amânată din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri