Primul meci, primele greşeli de arbitraj! Ce s-a întâmplat la Supercupa României: “Roşu şi îl eliminam pe Petrescu!”

Alex Bradescu   
în CFR Cluj
06/07/2019, 21:27
Primul meci, primele greşeli de arbitraj! Ce s-a întâmplat la Supercupa României: “Roşu şi îl eliminam pe Petrescu!”

Primul meci al sezonului a adus şi primele greşeli de arbitraj. Supercupa României, dintre CFR Cluj şi Viitorul, a produs o partidă destul de antrenantă, însă în care arbitrul Sebastian Colţescu şi brigada sa au făcut câteva greşeli importante.

Prima a venit în debutul meciului, atunci când Djokovic de la CFR Cluj a avut o intrare extrem de urâtă la adresa lui Artean. Croatul Clujului a ridicat piciorul extrem de sus, punând talpa pe tibia adversarului, însă “centralul” din Craiova i-a acordat doar galben.

Greşeli de arbitraj la Supercupă. Viitorul trebuia să primească penalty

”Un fault grosolan, chiar dacă joacă mingea, se duce cu picioarele deasupra mingii şi cu intenţia de a lovi, nu văd inerţie, după ce faci un atac cu picioarele în aer îţi asumi nişte riscuri! Eu dau roşu la așa ceva”, a fost reacţia lui Ion Crăciunescu la Digisport, în pauză. De asemenea, fostul arbitru internaţional a continuat: ”Iar Dan Petrescu aplaudă arbitrul, eu îl sancţionam, îl trimiteam mai sus în tribună”. 

Nici repriza secundă nu a fost lipsită de “evenimente” pentru brigada de arbitri. În minutul 50, Bordeianu de la CFR Cluj a comis un henţ evident în careu la o lovitură de colţ, însă “centralul” nu a acordat nimic. Mâna mijlocaşului campioanei era foarte depăratată de corp, aşa că se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri pentru Viitorul.

Închide ×