Stăncioiu A LUAT FOC: "Arbitrii ne tratează ca pe nişte SCLAVI!"

La finalul partidei cu Pandurii, Edi Stăncioiu s-a arătat foarte dezamăgit de atitudinea brigăzii lui Cristi Balaj, deoarece arbitrul de centru şi colegii săi nu au dorit să ofere gazdelor unele explicaţii.

"Aroganţi! Parcă sîntem nimicuri!"

"Ştiam că ne va aştepta un meci foarte greu. Nu mă deranjează greşelile, toată lumea greşeşte. Însă am văzut nişte faze în acest meci de zici că eram la grădiniţă. M-a deranjat atitudinea arbitrilor. Ne tratează ca nişte sclavi. La finalul partidei m-a deranjat cum ne-a arătat cu mîna să plecăm direct la vestiare. M-am uitat şi după domnul Balaj, nimic. Sînt aroganţi cu noi, nu ne bagă în seamă. Această aroganţă mă deranjează, ne tratează ca pe nişte nimicuri.

Vreau să ştiu şi eu cîte asemenea lovituri de la 11 metri se dau în campionatele mari din Europa, dacă îmi arătaţi unul, atunci mă duc acasă. Împotriva formaţiei noastre s-a greşit foarte mult, să zicem că pot trece şi peste lucrul acesta, dar peste modul în care arbitrii ne-au tratat în acest meci şi la final chiar nu mai pot să trec. Este incredibil ce se întîmplă! Din fotbal ne cîştigăm toţi o pîine, dar e prea mult", a spus supărat Stăncioiu.

Atac şi la Iordănescu

Portarul a avut o reacţie şi faţă de schimbarea făcută de Edward Iordănescu la 2 minute după pauză, cînd l-a scos de pe teren pe accidentatul Hora. "Şi Hora a spus că a trebuit să vadă de 10 ori dacă a fost sau nu penalty. Nu m-am gîndit vreun moment să-l lovesc. Hora n-a mai continuat meciul, dar a intrat cîteva secunde în a doua repriză. Astea sînt gesturi de grădiniţă. Pentru asta mă dădea afară de la grădiniţă".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933