Sport

Primul mesaj al lui Andrea Compagno pentru fanii FCSB-ului după accidentarea suferită: „Mulțumesc lui Dumnezeu!”. Foto

Andrea Compagno a oferit un prim mesaj pentru fanii FCSB-ului în legătură cu starea sa de sănătate după accidentarea suferită la meciul cu Chindia Târgoviște, scor 2-0.
14.12.2022 | 21:15
Primul mesaj al lui Andrea Compagno pentru fanii FCSBului dupa accidentarea suferita Multumesc lui Dumnezeu Foto
Primul mesaj al lui Andrea Compagno pentru fanii FCSB-ului după accidentarea suferită Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Toate informațiile detaliate despre starea de sănătatea a lui Andrea Compagno și Darius Olaru au fost dezvăluite în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Primul mesaj al lui Andrea Compagno pentru fanii FCSB-ului după accidentarea suferită

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au accidentat în duelul dintre FCSB și Chindia Târgoviște, ambii ciocnindu-se între ei, în debutul confruntării, având nevoie de intervenția de urgență a medicilor.

ADVERTISEMENT

Acum, atacantul italian a postat un mesaj pentru fanii vicecampioanei României, în care le-a transmis că se simte mult mai bine și că abia așteaptă să revină pe teren cât mai repede.

Darius Olaru și Andrea Compagno vor rata ultimele două meciuri ale FCSB-ului din 2022, adică împotriva campioanei CFR Cluj și împotriva lui FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele primite în număr mare… Au fost zile puțin complicate, dar mulțumită lui Dumnezeu totul merge bine.

Îmi pare rău că trebuie să închei anul 2022 așa și că nu-mi pot ajuta colegii în aceste ultime două meciuri.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să mă întorc la lupta alături de colegii mei pentru aceste culori. Forza, Steaua!”, a scris Andrea Compagno pe contul personal de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andrea Compagno (@andreacompagno)

Sacrificiile lui Andrea Compagno pentru a ajunge fotbalist

Andrea Compagno a povestit ce sacrificii a făcut pentru a ajunge fotbalist profesionist, precum și prin ce dificultăți a trecut: „Toţi jucătorii au momente grele în carieră. Au fost multe perioade în care nu-mi mergea bine, nivelul la care jucam nu era prea mare. Salariul era şi el mic. Aveam dificultăţi chiar a-mi cumpăra mâncare”.

ADVERTISEMENT

„Dar mereu am găsit motivaţia că continui, niciodată nu mi-a fost frică de o perioadă grea. Ştiu că după momente grele vine ceva frumos. Aveam 300-400 de euro pe lună şi stăteam şi cu iubita!

A fost foarte greu. Ok, eram copii, dar eram departe de casă. Nu a fost deloc uşor. Dar, într-o perioadă grea, dacă ai încredere şi munceşti, vine şi răsplata, soarele”, a spus Andrea Compagno, pentru gsp.ro.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „2 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT