Fotbal international

Primul mesaj al lui Cristiano Ronaldo după acuzațiile de viol: “Nu sunt dezamăgit”

29.09.2018 | 16:38

Cristiano Ronaldo a putea avea probleme cu legea în urma acuzațiilor de viol formulate de o femeie din Statele Unite ale Americii, care susține că starul portughez a agresat-o în Las Vegas în anul 2009. Jucătorul lui Juventus Torino încearcă să nu se gândească foarte mult la acest episod, cel puțin asta reiese din dialogul pe care l-a avut cu fanii pe rețelele de socializare înaintea meciului cu Napoli din Serie A.

“Va fi un meci bun, vrem să câștigăm în fața unei echipe mari, este o zi importantă”, a scris lusitanul într-un mesaj pe Instagram. Ronaldo s-a declarat încântat de viața la Torino, acolo unde a fost primit cu brațele deschise de fanii lui Juventus. Fostul jucător al celor de la Real Madrid va fi titular în partida cu Napoli, dar va lipsi în Champions League, după ce a primit cartonaș roșu în partida cu Valencia și a fost eliminat.

Cristiano Ronaldo a vorbit cu fanii după ce a fost acuzat de viol

Portughezul a fost întrebat despre premiile The Best oferite de FIFA și i-a felicitat pe Luka Modric și Mohamed Salah. “Bravo, merita asta, însă, sincer, al meu a fost mult mai frumos. Nu sunt dezamăgit, așa e viața, câteodată câștigi, câteodată pierzi. Ceea ce mă interesează pe mine este că în 15 ani de carieră am reușit să mențin un nivel constant al performanței. Eu sunt cel mai bun”, le-a mai transmis Ronaldo fanilor.

Ronaldo este acuzat de viol

Starul lui Juventus Torino se află în centrul unui imens scandal, fiind acuzat de viol de o femeie din Statele Unite ale Americii. Ronaldo neagă acuzațiile care i se aduc, deși rechizitoriul procurorilor arată că a recunoscut faptul că femeia l-a rugat de câteva ori să se oprească, dar el nu a ținut cont de rugămintea ei. Lusitanul i-a oferit deja femeii 375 de mii de dolari, însă avocatul acesteia vrea ca disputa să ajungă pe masa judecătorilor.