Fotbal international

Primul mesaj de felicitare, primul semn că Petrescu pleacă la Soci! “Baftă la noua echipă! Să-i salvezi, nu ca pe chinezi!”?

13.12.2019 | 10:07
Primul mesaj de felicitare primul semn ca Petrescu pleaca la Soci Bafta la noua echipa Sai salvezi nu ca pe chinezi
ADVERTISEMENT

Meme Stoica l-a dat de gol pe Dan Petrescu şi a confirmat intenţia antrenorului de a pleca la FK Soci, în campionatul Rusiei, mutare anunţată în EXCLUSIVITATE de FANATIK imediat după partida cu Celtic. 

Directorul sportiv al FCSB a ţinut să-l felicite pe tehnicianul celor de la CFR Cluj pentru calificarea în primăvara europeană, însă l-a şi dat de gol, transmiţându-i: “Baftă la noua echipă!”

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, dat de gol că pleacă de la CFR Cluj la Soci în mesajul de felicitare al lui Meme Stoica!

Directorul sportiv al celor de la FCSB a postat vineri dimineaţă, pe contul personal de facebook, un mesaj de felicitare pentru cei de la CFR Cluj şi pentru Dan Petrescu, însă finalul acestuia e făcut mai degrabă să-i întristeze pe clujeni!

Meme a confirmat ceea ce FANATIK a scris după finalul partidei cu Celtic, urându-i deja baftă la noua echipă “Bursucului”.

ADVERTISEMENT

“Felicitări, Dan Petrescu, pentru a doua calificare în primăvara europeană din carieră. E o performanță excepțională. Știu cum te simți, și eu am trăit sentimentul ăsta alături de tine, de Zenga, de Protasov, de Oli, de Reghe, de Dică”, a fost prima parte a postarii lui Meme, cea în care reamintea mai mult de performanţele sale europene decât de cele ale lui Petrescu!

A doua parte însă, i-a anunţat şi plecarea, dar şi destinaţia:  “Felicitări încă o dată și baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi ?”

ADVERTISEMENT

“Ăştia” sunt FK Soci, ultima în acest moment în campionatul din Rusia. Cei de la Soci sunt însă la doar patru puncte de locul care le-ar putea asigura salvarea.

Chinezii la care face referire Meme sunt cei de la Guizhou Zhicheng, formaţia pe care Petrescu a ales-o drept destinaţie în precedenta reziliere de contract cu CFR. Misiunea lui Petrescu nu a fost însă încununată de succes atunci, el nereuşind să o salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Salariul lui Petrescu în China era de 5 milioane de euro pe an!