Fotbal intern

Primul motiv al “rupturii” dintre Ionel Dănciulescu și Ciprian Marica! O mega-petrecere cu lăutari la care “Corbul” ar fi “spart” 15.000 de lei!

23.11.2018 | 11:12
Primul motiv al rupturii dintre Ionel Danciulescu si Ciprian Marica O megapetrecere cu lautari la care Corbul ar fi spart 15000 de lei
ADVERTISEMENT

Fostul director general al lui Dinamo a părăsit proiectul de la Farul Constanța la o lună și jumătate distanță de la venirea sa pe malul mării. FANATIK a aflat primul motiv al “rupturii” dintre Ionel Dănciulescu și Ciprian Marica. Este vorba despre un episod petrecut la începutul lunii, la o mega-petrecere organizată de una dintre cele mai puternice femei din showbizz-ul autohton.

Este vorba de ziua de naștere a Lizetei Haralambie, o prietenă foarte apropiată a lui Marica, care a sărbătorit cu fast alături de invitați renumiți precum Pepe și soția lui sau Brigitte Năstase și noul ei partener de viață. Cum a contribuit acest party la răcirea relațiilor dintre cei doi foști fotbaliști?

ADVERTISEMENT

Varianta oficială: Ionel Dănciulescu nu a avut răbdare cu proiectul lui Ciprian Marica!

La început de octombrie, Ionel Dănciulescu devenea noul manager sportiv de la Farul Constanța. Ciprian Marica, patronul clubului, bătea palma cu Danciu după despărțirea acestuia de Dinamo. Fanii constănțeni visau deja cu ochii deschiși. Un tandem de conducători tineri, cu potențial și imagine foarte bună. Ce își puteau dori mai mult? Doar că visul lor a ținut puțin și a fost spulberat la fel de brusc precum a început.

A fost o decizie de comun acord între mine și Ciprian Marica. E un proiect în care eu cred foarte mult, am fost alături de echipă, de antrenorul Grigoraș. Probabil sunt și puțin pretențios. Lucrurile acolo se mișcă destul de încet, greoi. Puteam face ceva doar cu ajutorul tuturor celor de acolo“, a declarat Ionel Dănciulescu despre demisia de la Farul.

ADVERTISEMENT
Ciprian Marica și Ionel Dănciulescu la conferința de presă
Ciprian Marica și Ionel Dănciulescu au lucrat mai puțin de două luni împreună la Farul Constanța

Din păcate, Ionel nu a avut răbdare. Nici vorbă să ne fi certat sau să nu ne fi înțeles. El voia să vadă unele schimbări rapide la Farul, dar, deocamdată, lucrurile se mișcă destul de greu. Nu e simplu. Îi dorim succes în ce și-a propus în continuare“, a afirmat, la rândul său, patronul Ciprian Marica. Doar că informațiile FANATIK vorbesc despre o “răceală” între cei doi foști fotbaliști.

Primul motiv al “rupturii” dintre Ionel Dănciulescu și Ciprian Marica! Danciu a făcut show cu lăutarii, Ciprian nu a “marșat”

Totul ar fi plecat de la o mega-petrecere organizată de ziua ei de Lizeta Haralambie, bună prietena a lui Ciprian Marica. Patronul Farului și Ionel Dănciulescu s-au aflat printre invitații de seamă ai evenimentului la care au mai participat, printre alții, Pepe și Brigitte Năstase. Atmosfera a fost una de zile mari, iar doamna Haralambie s-a distrat de minune.

ADVERTISEMENT
Ionel Dănciulescu pe scenă
Ionel Dănciulescu a fost vrăjit de acordurile lăutarilor la petrecerea Lizetei Haralambie. Sursa: Instagram

Petrecerea a fost încinsă de melodiile lui Nikos Papadopoulos și ale fraților Cocoș, dar și de dedicațiile “fără număr, fără număr” ale unor lăutari iscusiți. Atât de iscusiți, spun sursele noastre, încât l-au făcut pe Ionel Dănciulescu să nu se mai uite la bani. “Aș da zile de la mine, să rămân toată viața cu tine”, au sunat cuvintele mieroase ale muzicanților, plătite de Danciu pentru respectabila aniversată.

Ionel Dănciulescu dă bani la lăutari
Ionel Dănciulescu nu a ținut cont de bani atunci când a dat dedicații pentru aniversata Lizeta Haralambie. Sursa foto: Instagram

Cei prezenți au fost uimiți de euforia care l-a cuprins pe fostul dinamovist, un tip mai degrabă retras de fel. Cel poreclit “Corbul” s-a simțit atât de bine încât ar fi scos din buzunare, de-a lungul “simfoniei” de dedicații, o sumă consistentă: cu “bătaie” spre 15.000 de lei! Showul a fost pe gustul asistenței, dar nu și pe cel al lui Marica.

ADVERTISEMENT
Ionel Dănciulescu în extaz pe scenă
Dănciulescu s-a simțit magnific la petrecere, dar show-ul său nu a fost pe total gustat și de amicul Ciprian Marica

Băiat finuț, la rândul lui, Ciprian ar fi purtat ulterior o discuție pe seama întregii petreceri cu Ionel. A fost prima “fisură” a relației lor, care a dus mai apoi la “ruptură”. Cert este că de atunci lucrurile nu au mai fost chiar la fel. Totul a culminat cu demisia pe care Dănciulescu și-a anunțat-o oficial și pe care Marica a acceptat-o fără prea mari regrete. Motivul oficial rămâne strict profesional: dorința prea mare a lui Dănciulescu de a obține rapid rezultate cu Farul lui Marica, blocată de lipsa de implicare a unor terți.

Ionel Dănciulescu Lizeta Haralambie
Ionel Dănciulescu a uimit asistența la petrecerea doamnei Haralambie, fiind sufletul distracției, spre surprinderea celor care îl știau un tip mai retras. Sursa foto: Instagram

Cine este doamna Lizeta Haralambie, supranumită „Lizeta-descurcă-tot”

Personajul principal al petrecerii unde Dănciulescu s-a simțit ca în vremurile de glorie de pe gazon, marcând gol după gol în “poarta” dedicațiilor, a fost Lizeta Haralambie. Aceasta este una dintre cele mai puternice femei din showbizz-ul autohton și o prezență de regulă discretă. Ea este apropiată de Ciprian Marica, fiind principala sfătuitoare a fostului fotbalist în afacerile desfășurate de acesta pe litoral.

Lizeta Haralambie și Ciprian Marica
Lizeta Haralambie și Ciprian Marica au o relație de prietenie de lungă durată, fostul internațional român având deplină încredere în sfaturile acesteia legate de afacerile pe litoral. Sursa foto: Instagram

O bună amică a fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, doamna Haralambie a primit în orașul de la malul mării supranumele “Lizeta-descurcă-tot” pentru abilitatea fantastică de a rezolva probleme dintre cele mai încâlcite.

ADVERTISEMENT