S-a decernat PRIMA MEDALIE DE AUR la Rio. A căzut şi primul record mondial în Brazilia

Claudiu Melinte   
in Sporturi
07/08/2016, 00:02
S-a decernat PRIMA MEDALIE DE AUR la Rio. A căzut şi primul record mondial în Brazilia GALERIE FOTO

UPDATE, ora 17:48. Am avut primul record mondial, prin Kim Woo-Jin, acum s-a acordat şi prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice. Metalul preţios i-a revenit Statelor United, Virginia Thrasher castigînd la tir sportiv, în proba de puşcă, aer comprimat, 10 metri.

––––––––––

Kim Woo-Jin component al delegaţiei Coreei de Sud este primul sportiv care a reuşit să doboare un record mondial la actuala ediţie a Jocurilor Olimpice.

Kom Woo a stablit record mondial la proba de tir cu arcul. Acesta a obţinut un punctaj total de 700 şi l-a depăşit astfel pe compatriotul său, Dong-hyun. Acesta din urmă reuşise 699 de puncte la ediţia Jocurilor Olimpice de la Londra, disputată în urmă cu patru ani.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×