Primul semn că ai PARAZIŢI în organism

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 11:00
Primul semn că ai PARAZIŢI în organism

Infecţiile parazitare afectează aproximativ 3.5 miliarde de oameni, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Fiind o problemă atât de răspândită, îţi spunem cum îţi dai seama dacă ai paraziţi în organism. Parazitul este un organism care trăieşte şi se hrăneşte pe seama altui organism. În corpul uman se instalează, cel mai adesea, în intestine, consumând nutrienţii gazdei şi provocând numeroase probleme.

Simptomele infecţiei parazitare

Paraziţii se hrănesc cu vitaminele şi mineralele tale, aşa că te vei simţi epuizată. În aceste cazuri poate apărea şi depresia şi o stare de apatie. În plus, aceste organisme atacă învelişul de protecţie al intestinelor, ducând la numeroase probleme digestive, în special diaree. Pentru că atacă aparatul digestiv, pacientul nu mai poate pierde din greutate ori, dimpotrivă, nu reuşeşte să se îngraşe. Dacă ai paraziţi, vei observa ceva modificări şi la nivelul pielii. Aceasta va fi uscată şi pot apărea eczeme sau iritaţii. Pentru că rămâi fără nutrienţi, te poţi confrunta şi cum schimbări de atitudine, anxietate şi iritabilitate.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×