ADVERTISEMENT
Life

Primul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Îmi apare în vis”

Autor: Bogdan Solomon | 13.04.2021 | 16:50
Primul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Îmi apare în vis”
Dan Puican mărturisește că Stela Popescu îi apare în vis chiar și acum, la patru ani de când a trecut în neființă. Sursa foto: Colaj Fanatik

Chiar dacă au trecut aproape patru ani de la nemilosul accident vascular cerebral în urma căruia s-a stins din viață doamna teatrului de revistă, Stela Popescu, la 81 de ani, nimeni nu o poate uita. Nici măcar primul său soț, care nu a putut să-i poarte pică pentru că s-a îndrăgostit, în anii tinereții, de textierul Mihai „Puiu” Maximilian și a pus capăt mariajului.

ADVERTISEMENT

Ba chiar mărturisește cu o sinceritate aproape dezarmantă că își alină dorul de fiecare dată când îi apare în vis. Și se întâmplă destul de des. Din păcate, problemele medicale îl împiedică să meargă la Cernica, unde regretata actriță își doarme somnul de veci, dar nu trece o zi fără să aprindă o lumânare la biserica din apropiere și să se roage pentru sufletul ei.

Nu o voi uita niciodată pe Stela, indiferent de perioada prin care o să trec. Iubirea din tinerețe nu se uită niciodată”, susține cu mâna pe inimă regizorul Dan Puican despre femeia pe care a idolatrizat-o întreaga viață.

ADVERTISEMENT

Dan Puican nu a uitat-o pe Stela Popescu. Îi apare mai mereu în vis

Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paște, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la Biserică să aibă liniște pe lumea cealaltă.

Mereu îmi aduc aminte de ea chiar dacă timpul a trecut așa repede, o mai visez, destul de des îmi apare în vis. Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat și vorbea despre experiențele sale profesionale.

ADVERTISEMENT

Am visat-o şi acum zece zile, eram cu Adriana Trandafir la o discuţie amicală. Ţin minte că Adriana îmi spunea că şi-a deschis un magazin, dar să nu spun nimănui. Atunci eu am întrebat-o ”Cui să îi zic, dacă Stela a murit?”

Am început să plângem amândoi de dorul ei. Îmi este dor de ea, îmi este dor să mai vină la mine acasă, să stăm de vorbă la o cafea eu, soţia şi Stela, dar timpul nu îl mai putem da înapoi, rămânem doar cu amintirile frumoase.

ADVERTISEMENT

Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec”, a dezvăluit Dan Puican.

Chiar dacă mariajul lor s-a destrămat brusc, i-a legat o prietenie cum rar ți-e dat să vezi. Așa era Stela Popescu. Nici măcar actuala soție a regizorului nu a avut cum să n-o îndrăgească.

ADVERTISEMENT

Am colindat pe 5 continente împreună, am fost în 35 țări, iar soția mea s-a împrietenit cu ea. Venea la noi la masă. Soția îi făcea zacuscă și alte bunătăți de casă.

Chiar înainte să moară am vorbit cu ea marți, ca să vină la noi la masă sâmbătă, soția o aștepta cu pește și m-a întrebat dacă am și vin din acela bun, roșu, căci îi plăcea vinul roșu. Iar joi seara a murit.

ADVERTISEMENT

Un prieten contabil, domnul Duru a alertat-o pe Doina, fata adoptivă a Stelei, că nu răspundea la telefon și așa a găsit-o pe jos, în casă. Anul acesta n-am mai ajuns la cimitir, doar la biserică”, a povestit primul soț al Stelei Popescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!