Fotbal international

Primul star din naţionala Argentinei care şi-a tatuat Cupa Mondială: “Pe piele pentru eternitate!”. Foto

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar, iar unul dintre fotbaliști a spart gheața și și-a tatuat trofeul Cupei Mondiale pe picior.
25.12.2022 | 09:48
Primul star din nationala Argentinei care sia tatuat Cupa Mondiala Pe piele pentru eternitate Foto
Angel Di Maria este primul fotbalist argentinian care și-a tatuat trofeul Cupei Mondiale. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Argentina a câștigat Cupa Mondială la loviturile de departajare împotriva Franței. Angel Di Maria, autor al unui gol în marea finală, a devenit primul fotbalist din lotul campioanei mondiale care își tatuează trofeul Cupei Mondiale.

Angel Di Maria, primul star din naționala Argentinei care și-a tatuat Cupa Mondială

Angel Di Maria și-a tatuat pe piciorul drept trofeul Cupei Mondiale după victoria spectaculoasă și dramatică a selecționatei Albiceleste în finala Campionatului Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Juventus, care alături de Lionel Messi a realizat tripla istorică în tricoul Argentinei, și-a dorit foarte mult să își treacă în palmares titlul de campion mondial.

Astfel, Angel Di Maria a devenit primul fotbalist dintre starurile lui Lionel Scaloni care a luat inițiativa și și-a tatuat pe piele trofeul Cupei Mondiale. Fostul fotbalist al lui PSG are tatuat și trofeul Copa America, fiind autorul singurului gol din finala cu Brazilia, din 2021.

ADVERTISEMENT

„Pe piele pentru eternitate. Mulțumesc mult, prietene. Ai spus-o când am făcut Copa America, celălalt picior era păstrat pentru acest moment. Era scris. HAI ARGENTINA”, a fost mesajul atașat de Angel Di Maria pe Instagram alături de fotografia cu tatuajul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ángel Di María (@angeldimariajm)

Angel Di Mara nu se retrage din naționala Argentinei după triumful la Cupa Mondială

Angel Di Maria a fost unul dintre jucătorii de bază din lotul Argentinei în ultimul deceniu. Fotbalistul de la Juventus a fost folosit titular de Lionel Scaloni în cele trei meciuri din grupă, însă în fazele eliminatorii, a prins doar 9 minute cu Olanda în sferturi.

ADVERTISEMENT

Selecționerul formației Albiceleste l-a aruncat în luptă în marea finală, iar decizia s-a dovedit a fi inspirată. Angel Di Maria a scos penalty și a înscris, contribuind decisiv la victoria Argentinei.

După entuziasmul de la Cupa Mondială, la fel ca Leo Messi, Angel Di Maria a anunțat că nu se va retrage de la echipa națională, deși argentinianul declarase că turneul final din Qatar va fi ultimul.

ADVERTISEMENT

Starurile Argentinei și-au tatuat trofeul Copa America după victoria de anul trecut

Lionel Messi și Angel Di Maria au cucerit primul trofeu major cu Argentina în 2021, când reușeau să o învingă în finala Copa America pe Brazilia, scor 1-0, prin golul marcat de fotbalistul lui Juventus.

Mai multe staruri din lotul campioanei mondiale și-au tatuat trofeul după încoronarea istorică pe Stadionul Maracana printre care Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Papu Gómez și Angel Di Maria.

ADVERTISEMENT
Tags: