Fotbal intern

Primul transfer al lui Dusan Uhrin la Dinamo! Mâine face vizita medicală și semnează cu „câinii”. Exclusiv

19.04.2021 | 22:07
Primul transfer al lui Dusan Uhrin la Dinamo Maine face vizita medicala si semneaza cu cainii Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin va face primul transfer în calitate de antrenor al „câinilor”, chiar înainte de meciul din etapa a doua a playout-ului cu UTA. Jucătorul va efectua mâine vizita medicală și va semna un acord.

Dinamo transferă încă un jucător în acest final de sezon în care lupta pentru salvarea de la retrogradare va fi mai încinsă ca oricând în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat prima decizie a cehului ca antrenor al „câinilor” și a publicat primul interviu cu noul tehnician al lui Dinamo, a venit și momentul primului transfer al lui Dusan Uhrin în Ștefan cel Mare.

Constantin Nica va efectua mâine vizita medicală și va semna cu Dinamo

Constantin Nica va fi noul fundaș dreapta al lui Dinamo și primul transfer al lui Dusan Uhrin în „Groapă”. Fostul jucător din Ștefan cel Mare se antrenează de aproape o lună de zile cu „haita” și a impresionat la antrenamente deși nu a jucat de mai bine de un an de zile un meci oficial. Astfel, după meciul cu UTA va semna un contract valabil pe un an de zile cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

FANATIK anunța transferul lui Constantin Nica încă de pe 9 aprilie, când fotbalistul spunea că va da totul pentru a rămâne la Dinamo: „Eu sper să revin cât mai repede la echipa mare și cred că o să joc în cel mai scurt timp. În play-out o să încep ușor-ușor”, spunea dinamovistul pentru site-ul nostru.

Jucătorul de 28 de ani cu două meciuri în echipa națională are planuri mari și e foarte optimist cu privire la revenirea sa pe teren și a recunoscut că se mai gândește la echipa națională: „Vreau să joc fotbal și nu mă interesează banii!  La națională îți e gândul și când te lași de fotbal și sper să nu rămân doar cu două meciuri. În patru-cinci meciuri pot să fiu cel mai bun fundaș dreapta din România!”, a mai declarat extrem de încrezător Nica.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Mario Nicolae pentru FANATIK cu privire la transferul lui Nica

Contactat de FANATIK, directorul sportiv al lui Dinamo a oferit și o primă reacție cu privire la transferul lui Constantin Nica: „Analizăm împreună această posibilitate cu staff-ul tehnic și cu cei care au grijă de soarta lui Dinamo București”, a declarat oficialul dinamovist pentru site-ul nostru.

Nica poate evolua și pe postul de fundaș stânga și a mai jucat la Dinamo în două rânduri. Crescut în Ștefan cel Mare, Nica a debutat la echipa mare pe 5 mai 2012, împotriva lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În iulie 2013 s-a transferat în Serie A la Atalanta Bergamo, pentru 1,6 milioane de euro. A revenit la Dinamo sub formă de împrumut în sezonul 2017-2018, când a jucat doar trei meciuri.

  • 2 trofee a câștigat Nica cu Dinamo: Cupa și Supercupa României în 2012
  • 1.600.000 de euro a încasat Dinamo pentru transferul fundașului dreapta la Atalanta
  • 50.000 de euro e cota actuală a jucătorului
ADVERTISEMENT
Tags: