Fotbal intern

Primul transfer al lui Eugen Neagoe la Dinamo: David Caiado! Portughezul ia decizia săptămâna asta. EXCLUSIV

04.06.2019 | 17:28
Primul transfer al lui Eugen Neagoe la Dinamo David Caiado Portughezul ia decizia saptamana asta EXCLUSIV

Noul proiect al “câinilor” se pune în mișcare. Mircea Rednic a fost dat afară de Ionuț Negoiță, iar formația din Ștefan cel Mare are un nou antrenor. FANATIK a aflat primul transfer al lui Eugen Neagoe la Dinamo: David Caiado! Mijlocașul portughez era pe lista lui Rednic, dar este și unul dintre preferații noului tehnician, care l-a vrut în iarnă la Sepsi.

Primul transfer al lui Eugen Neagoe la Dinamo: David Caiado! Edi Iordănescu vrea să-l țină la Gaz Metan

Transferurile alb-roșilor pentru viitorul sezon vor conta enorm în performanțele pe care Eugen Neagoe le va obține în Ștefan cel Mare. Antrenorul a discutat deja cu conducerea clubului despre achizițiile pe care Dinamo le-ar putea face în această perioadă de mercato. Primul nume pe lista lui Neagoe este mijlocașul David Caiado. Portughezul celor de la Gaz Metan poate fi luat liber de contract și este considerat genul de fotbalist care poate aduce un plus de calitate în lot.

Din informațiile FANATIK, noul antrenor a dat undă verde pentru aducerea lui Caiado. Dealtfel, Neagoe a încercat să îl semneze pe portughez în iarnă, la Sepsi, dar cluburile nu s-au înțeles în privința prețului de transfer. Acum, formația din Sf. Gheorghe a tatonat în continuare pista, dar Caiado pare decis să vină la București. Un obstacol în acest sensa ar putea veni de la Gaz Metan, acolo unde Edi Iordănescu va rămâne antrenor principal. Ardelenii i-au făcut o ofertă generoasă de prelungire a contractului. Portughezul va anunța decizia finală în această săptămână.

Eugen Neagoe in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru playoff-ul Ligi 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni 29 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Eugen Neagoe vine la Dinamo după Mircea Rednic şi are o misiune extrem de dificilă. Sursa foto: Sportpictures.eu

I-au pierdut pe Fabbrini și pe Rondon

Dinamo încearcă să urgenteze transferurile nu doar pentru că timpul până la startul viitorului sezon este foarte scurt, ci și pentru că alte echipe profit de indeciziile clubului patronat de Ionuț Negoiță. Mircea Rednic a simțit pe pielea lui acest lucru când două transferuri care păreau ca și rezolvate au picat în ultima clipă.

Este vorba despre cel al lui Diego Fabbrini, care a semnat cu ȚSKA Sofia, și despre cel al lui Mario Rondon, care a ales să joace la CFR Cluj. În ambele cazuri, jucătorii își dăduseră acordul verbal să vină în “Groapă”, dar abilitatea bulgarilor și cea campioanei României au lovit crunt în planurile dinamoviste.

  • 250 de mii de euro este cota lui David Caiado conform Transfermarkt
  • 5 goluri și 3 pase de gol a marcat David Caiado în sezonul 2018/2019 pentru Gaz Metan