Fotbal intern

Primul transfer dorit de Dario Bonetti la Dinamo! Ce condiţie are fotbalistul. Exclusiv

10.01.2021 | 14:08
Primul transfer dorit de Dario Bonetti la Dinamo Ce conditie are fotbalistul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dario Bonetti a revenit la Dinamo în decembrie, însă momentan este omul care le oferă sfaturi celor din staff-ul tehnic al lui Jerry Gane. Cu toate acestea, italianul are şanse să revină pe banca formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar FANATIK a aflat care este primul transfer dorit de acesta.

Situaţia financiară de la Dinamo este dezastruoasă, după ce jucătorii şi staff-ul tehnic sunt duşi cu zăhărelul atunci când vine vorba de plata salariilor restante. Mai mult decât atât, “câinii” ar fi ţinta unei escrocherii financiare.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Dario Bonetti vrea să-l aducă pe Kristijan Naumovski la Dinamo, fotbalist care a mai îmbrăcat tricoul “câinilor” în două rănduri, în perioadele 2010-2014 şi 2015.

Kristijan Naumovski, primul transfer dorit de Dario Bonetti. Are două trofee în tricoul “câinilor”

Din informaţiile FANATIK, portarul de 32 de ani ar accepta să vină la Dinamo doar dacă Dario Bonetti va fi antrenorul principal al echipei. Kristijan Naumovski ar urma să primească un salariu de 6.000 de euro pe lună dacă va semna cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Kristijan Naumovski joacă în prezent la FC Shkupi, echipă din prima ligă a Macedoniei de Nord. Portarul a revenit în ţara natală după o experienţă de doi ani şi jumătate în Malta, timp în care a jucat pentru Birkirkara şi Balzan.

Ajuns la Dinamo în 2010, după ce a fost transferat de la Rabotnicki, Kristijan Naumovski a evoluat timp de patru sezoane în “Groapă”, însă a prins rar primul “11” al “câinilor”. După jumătate de sezon petrecută la Levski Sofia, macedoneanul a revenit la Dinamo pentru şase luni.

ADVERTISEMENT

Cu Dario Bonetti pe bancă, în perioadă aprilie-noiembrie 2012, Kristijan Naumovski a ajuns titular la Dinamo şi a câştigat Cupa României şi Supercupa României. De altfel, acestea sunt ultimele două trofee majore câştigate de “câini”.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Kristijan Naumovski

Rene Hinojo, portarul plecat în decembrie, avea salariu astronomic

În vară, după ce spaniolii au ajuns la Dinamo, unul dintre transferurile făcute a fost aducerea lui Rene Hinojo. Portarul de 36 de ani a avut un salariu de 25.000 de euro pe lună, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

“Prea multe înșelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de așteptare și prea multă suferință cu oamenii care au lucrat în jurul meu. Totul are o limită, plec de la Dinamo”, a fost mesajul postat de Rene Hinojo după ce s-a despărţit de Dinamo.

  • 3 meciuri a jucat Rene Hinojo la Dinamo
ADVERTISEMENT