Sport

Fanatik confirmat! Farul a oficializat transferul lui Rivaldinho. Gică Hagi a „repatriat” un alt produs al Academiei. Update exclusiv

Farul a anunțat oficial transferurile lui Rivaldinho și Nicolae Carnat. Mutarea atacantului brazilian sub comanda lui Gică Hagi a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK.
23.05.2023 | 14:52
Fanatik confirmat Farul a oficializat transferul lui Rivaldinho Gica Hagi a repatriat un alt produs al Academiei Update exclusiv
Farul a anunțat transferurile lui Rivaldinho și Nicolae Carnat. Foto: Facebook - @Farul Constanța
ADVERTISEMENT
23-05-2023
11:52

Farul a anunțat transferurile lui Rivaldinho și Nicolae Carnat

Farul, noua campioană a României, a început deja conturarea lotului pentru sezonul următor. Gică Hagi l-a readus sub comanda sa pe Rivaldinho care a rămas liber de contract după despărțirea de Universitatea Craiova. Mutarea a fost anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA

Atacantul brazilian, care a mai evoluat în tricoul „marinarilor” în perioada ianuarie 2019 – august 2020, a semnat un contract valabil pe 3 ani. În precedenta perioadă sub comanda lui Gică Hagi, fiul lui Rivaldo a înscris 15 goluri în 34 de partide. 

Rivaldinho nu este singurul transfer al zilei la Farul, care l-a adus și pe Nicolae Carnat. Produs al Academiei „Gheorghe Hagi”, Nicolae Carnat a semnat, de asemenea, un contract valabil trei ani. În vârstă de 25 de ani, jucătorul care evoluează în banda dreaptă a jucat ultima oară la CS Mioveni. 

Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Rivaldinho nu va ma continua la Universitatea Craiova și va semna cu Farul.

Rivaldinho a semnat cu Farul înainte de meciul cu FCSB. De ce crede Dumitru Dragomir că nu poate juca la Hagi

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii „PROFEȚIILE LUI MITICĂ” a dezvăluit în cadrul emisiunii că fiul lui Rivaldo este „marinar” cu acte în regulă.

ADVERTISEMENT

„Hai să-ți dau o exclusivitate marca Fanatik. Mi-a scris Cristi Coste acuma. Primul transfer al lui Hagi. S-a înțeles în weekend cu Rivaldinho, chiar înainte de meci”, a spus jurnalistul.

„Oracolul de la Bălcești” crede însă că viitorul brazilianului e în ceață la Farul: „Nu poate să joace Rivaldinho deocamdată acolo. Dacă pleacă Louis Munteanu înapoi la Fiorentina are nevoie de el. E greu să joace el acolo dacă rămâne ăsta”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, uluit de ce a reușit Hagi la Farul în acest sezon „Hagi a făcut fotbaliști din jucători”

Mitică Dragomir e de părere că „Regele”a reușit un lucru extraordinar la Farul: „Măi, fratele meu! Hagi ăsta a făcut fotbaliști din jucători care… De exemplu, cel mai bun jucător pe care l-a avut Hagi campionatul ăsta, a fost la FCSB și juca la echipa a doua. 

La Rapid. Fiu-miu juca la Rapid și ăla era pe la echipa a doua pe la Steaua (n.r.FCSB). Iar ăla care a venit din Anglia, a venit dezumflat total: Băluță.

ADVERTISEMENT

Băi, ăsta l-a făcut fotbalist! Adică știa de potențialul lui. Înțelegi? L-a făcut să joace”, a ținut să scoată în evidență, fostul președinte al LPF.

Rivaldinho a jucat 27 de meciuri în acest sezon la Universitatea Craiova și a reușit un gol și o pasă decisivă. Atacantul este evaluat conform Transfermarkt la 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK , începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici la contul de Twitch FANATIK.RO.

VIDEO MAI JOS: 

ADVERTISEMENT