Fotbal international

Primul transfer important din 2020 se face chiar pe 1 ianuarie! Suma impresionantă pe care Juventus o plătește pentru Dejan Kulusevski

31.12.2019 | 17:20
Primul transfer important din 2020 se face chiar pe 1 ianuarie Suma impresionanta pe care Juventus o plateste pentru Dejan Kulusevski
ADVERTISEMENT

Juventus s-a duelat cu Inter Milano pentru puștiul Dejan Kulusevski de la Parma, care aparține de Sampdoria, iar în cele din urmă au reușit să-l achiziționeze. Șefii campioanei Italiei s-au mișcat mai repede decât cei ai „nerazzurrilor”, care au cerut timp de gândire pentru a efectua mutarea.

Primul transfer important făcut de Juventus

Juventus a profitat de faptul că șefii lui Inter Milano au mai cerut o zi de gândire înainte de a face o ofertă pentru Dejan Kulusevski și au reușit să-l achiziționeze pe tânărul suedez pentru 35.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Internaționalul suedez va efectua vizita medicală în această săptămână, dar se va alătura lotului campioanei Italiei din vară, el fiind împrumutat de Atalanta la Parma până la finalul sezonului.

  • 19 ani a împlinit Dejan Kulusevski pe 25 aprilie

Kulusevski, varianta de rezervă după ce l-au ratat pe Haaland

Dejan Kulusevski a fost varianta de rezervă pentru șefii lui Juventus, după ce transferul lui Erling Haaland a picat, atacantul norvegian ajungând în Bundesliga la Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

Kulusevski s-a mai aflat și pe lista lui Manchester United, dar la fel ca și în cazul lui Haaland, conducerea „diavolilor roșii” nu a reușit să-l convingă să vină pe „Old Trafford”.

În actualul sezon din Serie, Dejan Kulusevski a impresionat și a reușit să înscrie de patru ori în 17 partide și a oferit nu mai puțin de șapte pase decisive, motiv pentru care a prins și o convocare la naționala mare a Suediei.

ADVERTISEMENT
  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Dejan Kulusevski, conoform transfermarkt.com
  • 1 titlu de campion al Italiei are în palmares Dejan Kulusevski cu Atalanta Primavera în sezonul 2018-2019