Fotbal intern

Primul transfer la Dinamo confirmat pentru FANATIK de Mircea Rednic. El e fundașul stânga!

30.10.2018 | 17:46
Primul transfer la Dinamo confirmat pentru FANATIK de Mircea Rednic El e fundasul stanga

Mircea Rednic a confirmat pentru FANATIK.RO numele primului transfer pe care îl va face la Dinamo în această săptămână. Din informațiile noastre, fundașul stânga pe care îl va aduce „Puriul” este Naser Aliji, un jucător de 24 de ani cu cetățenie elvețiană, dar născut la Kumanovo în Macedonia.

Da, el este fundașul stânga”, este reacția pe care Mircea Rednic a avut-o pentru FANATIK.RO în momentul în care a fost chestionat pe această temă.

Primul transfer la Dinamo al lui Rednic. „Da, el este fundașul stânga!”

Aliji a evoluat ultima oară la Virtus Entella, în liga a doua italiană, cu care a reziliat contractul la 1 iulie. Este liber de contract și se pregătește să vină în aceste zile la București pentru a semna contractul.

Naser Aliji, primul transfer la Dinamo al lui Rednic, confirmat de antrenor. Aici (stânga) în tricoul ultimei formații la care a evoluat, Virtus Entella
Naser Aliji, primul transfer la Dinamo al lui Rednic, confirmat de antrenor. Aici (stânga) în tricoul ultimei formații la care a evoluat, Virtus Entella

De-a lungul carierei, Aliji a mai jucat la Basel, la Vaduz, dar a fost și în Germania, la FC Kaiserslautern. Deși este fundaș stânga, se descurcă la fel de bine cu ambele picioare. A jucat și pentru naționala Albaniei, la care a adunat deja 11 selecții.

Aliji nu a mai jucat din 18 mai, când l-a retrogradat pe George Pușcaș cu Novara!

Format de academia celor de la FC Basel, Aliji a ajuns la începutul acestui an în Serie B, bifând 15 meciuri pentru Virtus Entella. Ultimul lui meci oficial a fost pe 18 mai 2018, un derby-salvezza pe terenul Novarei, unde a jucat, împrumutat de Inter, George Pușcaș. Aliji a fost titular 90 de minute ca fundaș stânga în meciul terminat 1-0 pentru Virtus Entella și care a parafat retrogradarea românului Pușcaș cu Novara.

După ce a reziliat cu Virtus Entella, Aliji a avut probleme familiale, tatăl său decedând în luna august iar Naser a preferat să fie aproape de părintele său în ultimele clipe. Până a venit acum oferta de la Dinamo, Aliji nu și-a găsit echipă să-și continue cariera.

Dinamo încearcă și lovitura „Derlis Meza Colli”

Mircea Rednic a declarat după 0-0 la Chiajna că va încerca să aducă 5 fotbaliști în această săptămână la Dinamo. Este vorba despre un fundaș central, un portar, un atacant, un mijlocaș și fundașul stânga care este albanezo-elvețianul Naser Ismail Aliji.

Din informațiile FANATIK.RO, mijlocașul care este aproape de Dinamo este paraguayanul Derlis Meza Colli, fratele lui Cesar de la CS U Craiova, liber de contract după despărțirea de Neftci Baku.

Derlis Meza Colli, fratele vedetei de la Craiova, ar putea fi mijlocașul care să joace la Dinamo în fața apărării
Derlis Meza Colli, fratele vedetei de la Craiova, ar putea fi mijlocașul care să joace la Dinamo în fața apărării

A apărut și o variantă de portar, Logan Bailly, dar Rednic a negat interesul său pentru fostul goalkeeper cu meciuri în Bundesliga.

  • 400.000 de euro este cota actuală a lui Aliji, maximul fiind 1.000.000 de euro acum 4 ani, pe când juca la Basel
  • 26 martie 2018 este data ultimului meci al lui Naser Aliji pentru naționala Albaniei, amicalul pierdut (0-1) cu Norvegia, fiind integralist ca fundaș stânga