Fotbal intern

Primul transfer la Poli Iaşi. Flavius Stoican: “Are potenţialul de a se impune în Liga 1”

02.06.2018 | 18:13
Primul transfer la Poli Iasi Flavius Stoican Are potentialul de a se impune in Liga 1

CSM Poli Iaşi a început campania de achiziţii pentru noul sezon. Primul transfer în Copou este fundaşul dreapta spaniol Adria Gallego. Acesta este un fotbalist polivalent, care poate să joace şi ca extremă dreapta sau mijlocaş la închidere. El a semnat un contract pe două sezoane cu moldovenii.

Adria gallego a fost  format la Lleida Esportiu şi a jucat la Deportivo B şi diferite echipe din segunda B, zona Catalunia. De asemenea, a evoluat şi pentru Storm FC, în National Premier Soccer League din Statele Unite. Gallego a fost dorit şi în luna ianuarie de către antrenorul Flavius Stoican însă, fiind sub contract şi considerat cel mai important jucător din echipa Atletic Saguntino, dar nu au reuşit atunci să realizeze transferul.“Mă bucur că am reuşit acum transferul lui Gallego. Este un jucător de care avem nevoie la echipă, pe care l-am urmărit şi care eu cred că are potenţialul de a se impune în Liga 1”, a declarat antrenorul Politehnicii, Flavius Stoican.

Primul transfer al celor de la Poli Iaşi e încântat că a ajuns în România

Primul transfer al Politehnicii Iaşi, Adrià Gallego, s-a arătat şi el mulţumit de transferul în Copou: Aş vrea să mulţumesc clubului CSM Politehnica Iaşi pentru încrederea acordată. Din primul moment mi s-a părut un obiectiv măreţ să ajung să joc în Liga 1 în România. În ianuarie 2018 am încercat să reziliez contractul meu cu clubul unde evoluam, dar nu  m-au lăsat să plec. Eram nerăbdător să se termine campionatul ca să pot semna cu Politehnica şi acum, că a devenit o realitate, îmi  doresc foarte mult să încep să joc pentru Poli. Îmi doresc să putem face un sezon cel puţin ca şi anteriorul şi să ne calificăm în Playoff. Este un obiectiv dificil, dar frumos, şi sper să fie o experienţă benefică pentru mine, dar şi pentru club!”, a spus Gallego.

Adria Gallego are 28 de ani şi valorează 100.000 de euro, potrivit transfermarkt.de.