Fotbal international

Primul transfer pe care Ronaldo îl vrea la Juventus în iarnă! Pe cine a propus de urgență șefilor

06.11.2018 | 19:47
Primul transfer pe care Ronaldo îl vrea la Juventus în iarnă! Pe cine a propus de urgență șefilor
Primul transfer pe care Ronaldo îl vrea la Juventus în iarnă

Juventus este de neînvins de la venirea lui Cristiano Ronaldo la Torino, iar singurul pas greșit pe care l-a făcut a fost cu Genoa, în campionat, scor 1-1. În rest, doar victorii pentru torinezi atât în Serie A, cât și în Liga Campionilor.

Juventus se pregătește de meciul cu Manchester United, contând pentru etapa a patra din grupele UEFA Champions League. Partida va avea loc pe teren propriu, după ce pe Old Trafford juventinii s-au impus cu 2-0, fără ca Ronaldo să înscris.

Primul transfer pe care Ronaldo îl vrea la Juventus în iarnă

Așa cum se întâmpla și la Real Madrid, Cristiano Ronaldo se implică activ în planurile de viitor ale lui Juventus. Astfel, conform presei din Italia, lusitanul ar fi purtat o discuție cu conducerea clubului, solicitând transferul lui Keylor Navas de la Real Madrid la iarnă.

În acest moment, titularul postului de portar al lui Juventus este polonezul Wojciech Szczęsny, cel care i-a luat locul în poartă legendarului Buffon, plecat la PSG. Ronaldo nu este încântat însă cu goalkeeper-ul polonez, care, cu excepția perioadei petrecute la AS Roma, nu a fost niciodată om de bază la echipele sale de club. Polonezul a mai trecut de-a lungul carierei pe la Arsenal, Brentford, Roma și, acum, Juventus.

Navas are concurent la Real Madrid

Keylor Navas a fost până în acest sezon omul numărul 1 din poarta lui Real Madrid. Totuși, Florentino Perez l-a transferat pe Thibaut Courtois de la Chelsea, iar în prezent cei doi fac cu schimbul în poarta madrilenilor, cu mențiunea că belgianul pare să-i fi luat fața lui Navas, deși cifrele nu-l ajută.

Navas n-ar spune nu astfel unui transfer la Juventus. Costaricanul are 31 de ani, vârstă excelentă pentru un portar, iar suma de 18 milioane de euro la care este evaluat în prezent poate fi plătită fără probleme de Juventus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri