Fotbal international

Italienii au aflat primul 11 al lui Lazio la meciul cu CFR. Intră necunoscuţii Vavro şi Jony!

18.09.2019 | 17:04
primul unsprezece lazio pentru meciul cu CFR Cluj. El este spaniolul Jony (dreapta), venit de la Malaga în vară. va debuta în meciul de la Cluj

Siteul cel mai autorizat pentru a afla informaţii la cald din tabăra lui Lazio, Cittaceleste.it, oferă, în urma antrenamentului desfăşurat miercuri dimineaţă, posibilul unsprezece pentru meciul de la Cluj, de joi seară, în prima rundă a grupei E din Europa League.

Primul unsprezece al celor Lazio pentru meciul cu CFR Cluj, dezvăluit de presa din Italia

Aşa cum se anticipa, nici de această dată antrenorul Simone Inzaghi nu renunţă la principiile sale de a utiliza pentru meciurile din Europa League sistemul de rotaţie, aşa cum a procedat şi în precendentele două ediţii. Pentru Inzaghi, obiectivul cel mai important este lupta pentru loc de Champions League în campionat, pentru locul 4 şi eşecul din ultima etapă, de la Ferrara, 1-2 cu SPAL, a stricat multe dintre socotelile sale.

Primul unsprezece al lui Lazio pentru meciul cu CFR Cluj. Joaquin Correa va fi titular

Prin urmare, la antrenamentul de miercuri echipa care a intrat pe teren din postura titularilor probabili este complet diferită faţă de cea utilizată în cele trei etape de campionat. Ies din schemă o serie de titulari şi apar jucători care nu au evoluat încă nici un minut în acest debut de sezon.

CFR Cluj se poate bate de la egal la egal cu această formaţie

Din primul unsprezece probat de Simone Inzaghi au lipsit vedeta şi totodată golgeterul echipei, Ciro Immobile, căpitanul Lulic, fundaşul român Ştefan Radu şi Luis Alberto. Vor fi sigur pe teren Sergej Milinkovic-Savic, în pofida conflictului cu antrenorul său şi kosovarul Berisha în zona mediană. La fel de certe sunt şi prezenţele lui Correa şi Caicedo în atac.

Primul unsprezece Lazio pentru meciul cu CFR. Imagini de la antrenamentul de miercuri al romanilor

Noutăţile absolute provin de pe postul de fundaş dreapta, unde va debuta Vavro şi în compartimentul median, acolo unde se va afla la prima apariţie în tricoul biancocelest spaniolul Jony, fotbalist venit în această vară. Dar iată cum văd cei de la site-ul Cittaceleste.it posibilul unsprezece pentru meciul de la Cluj, unul bun, dar nu de speriat: Strakosha – Vavro, Acerbi, Bastos, Lazzari – Milinkovic-Savic, Leiva, Berisha, Jony – Correa, Caicedo. O echipă cu care Clujul se poate bate cu bune şanse de la egal la egal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri