Fotbal intern

Primul verdict pentru accidentarea lui Ștefan Vlădoiu. A jucat doar 5 minute în Sepsi – U Craiova 2-0. Exclusiv

05.05.2021 | 23:24
Primul verdict pentru accidentarea lui Stefan Vladoiu A jucat doar 5 minute in Sepsi  U Craiova 20 Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ștefan Vlădoiu a ieșit accidentat după doar cinci minute jucate în Sepsi – Universitatea Craiova. Fundașul Științei a fost lovit de Nicolae Păun și a părăsit terenul, fiind luat de ambulanță și transportat la spital. FANATIK a aflat că Vlădoiu are o contuzie la peroneu, însă există speranțe ca fotbalistul să fie recuperat până la finalul play-off-ului. 

Jucătorul de 22 de ani a fost lăudat în mai multe rânduri de oameni din fotbal și a participat cu echipa națională de tineret la Campionatul European din acest an. Totuși, în ultime vreme, Marinos Ouzounidis a preferat să înceapă cu Bogdan Vătăjelu pe partea dreaptă a defensivei.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a încurcat din nou în play-off, iar șansele ca echipa din Bănie să se mai bată la titlu sunt aproape de zero. Oltenii au pierdut cu 2-0 la Sfântu Gheorghe după o nouă prestație lamentabilă.

Ștefan Vlădoiu a ieșit după doar cinci minute jucate în Sepsi – Universitatea Craiova. Fundașul a fost lovit de un adversar și a suferit o contuzie la peroneu

Marinos Ouzounidis a început cu o formulă de joc surprinzătoare în partida cu Sepsi și l-a preferat pe Alexandru Cicâldău în partea stângă a celor trei jucători din spatele „vârfului” Andrei Ivan. Dan Nistor a fost mutat în spatele atacantului. Tânărul Mitran a fost schimbat după doar câteva minute, iar Ovidiu Bic a intrat în teren pentru a face pereche cu Alexandru Mateiu la „închidere”.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul grec a vrut să schimbe tactica după o oră de joc, însă accidentarea lui Ștefan Vlădoiu i-a dat planurile peste cap. Internaționalul U21 fusese introdus în locul lui Bogdan Vătăjelu, fotbalistul care a tot fost preferat de Ouzounidis în partea dreaptă a defensivei, dar s-a accidentat după cinci minute petrecute pe terenul de joc.

Problema medicală a venit în urma unei intrări dure a lui Nicolae Păun. Din păcate, Vlădoiu a plecat direct la spital pentru a fi consultat de medici. FANATIK a aflat că jucătorului Științei i-a fost pus verdictul de contuzie la peroneu, o problemă pe care Ștefan Vlădoiu a mai avut-o în trecut.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru Craiova, fundașul ar putea fi recuperat până la finalul acestui play-off din care mai sunt de disputat patru jocuri, dar Universitatea se mai află și în bătălia pentru Cupa României, acolo unde este deja cu un picior în finala care se va disputa la Ploiești, pe 22 mai.

Ținut pe bancă de Marinos Ouzounidis, Ștefan Vlădoiu este lăudat de oamenii din fotbal: „Pe anumite porțiuni îl bate pe Usain Bolt”

Chiar dacă a dovedit că este un jucător important pentru Universitatea Craiova, Ștefan Vlădoiu nu l-a impresionat pe Ouzounidis și a fost lăsat pe bancă în mai multe meciuri. Vlădoiu posedă o viteză impresionantă, iar acest lucru a fost evidențiat și de Basarab Panduru, numindu-l pe jucătorul Craiovei „ghepardul”:

ADVERTISEMENT

„Deci îl ai pe partea dreaptă pe ”Ghepardul”, pe Vlădoiu. Care aleargă, potrivit datelor, cu o viteză de 36-37 de km la oră. Adică pe anumite porţiuni, pe suta de metri îl bate şi pe Usain Bolt,” a spus Panduru la Telekomsport.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Vlădoiu
  • 52 de meciuri a strâns fundașul pentru Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani : 1,83 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT