Fotbal international

Primul video cu Ronaldo în timp ce dansează cu femeia care îl acuză de viol

03.10.2018 | 09:52
Primul video cu Ronaldo in timp ce danseaza cu femeia care il acuza de viol

A apărut primul material video cu Ronaldo în timp ce dansează cu femeia care îl acuză de viol. Jurnaliștii din Marea Britanie au obținut imaginile de la clubul în care starul portughez și-a petrecut seara alături de Kathryn Mayorga, cu câteva ore înainte de presupusele agresiuni care ar fi avut loc într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Imaginile au fost făcute publice la doar câteva zile după ce polițiștii americani au anunțat că au redeschis ancheta pe numele lui Cristiano Ronaldo, acesta urmând să dea declarații în fața judecătorilor. În cazul în care se va dovedi că femeia are dreptate, lusitanul riscă să fie condamnat la închisoare pe viață, cel puțin asta susțin avocații lui. Ronaldo se declară nevinovat și susține că femeia din Statele Unite ale Americii încearcă să profite de faptul că este celebru, deși inițiat i-a dat 375 de mii de euro pentru a nu vorbi nimic despre cele petrecute între cei 2 în anul 2009 în “orașul păcatelor.”

Au apărut primele imagini video cu Ronaldo în timp ce dansează cu femeia care îl acuză de viol

Pe imaginile surpinse de camerele video montate în clubul în care Ronaldo a petrecut alături de Katryn Mayorga se observă cum cei 2 se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Din mișcările lusitanului se observă că acesta o place pe femeie: se unduiește în jurul ei, o cuprinde cu brațele de șolduri în timp ce aceasta își pune mâinele pe umerii lui și îl ia în brațe.

Kathryn Mayorga susține că atitudinea lui Cristiano Ronaldo s-a schimbat după ce au mers în camera de hotel, unde, în ciuda rugăminților repetate ale femeii de a se opri, Ronaldo nu ar fi ținut cont și ar fi agresat-o sexual. Singurii care pot stabili cine are dreptate sunt judecătorii, în cadrul unui proces în care cu singuranță vor fi scoase la iveală amănunte spumoase.