Pariuri sportive

Primul weekend cu meciuri în toate campionatele tari! Ce pariezi?

Da. E primul weekend din sezonul 2017-2018 în care se vor juca meciuri în cele mai tari 5 campionate! Încep Bundesliga, Serie A şi La Liga, diviziile de elită din Germania, Italia şi Spania!...
20.08.2017 | 17:20
Primul weekend cu meciuri in toate campionatele tari Ce pariezi

Da. E primul weekend din sezonul 2017-2018 în care se vor juca meciuri în cele mai tari 5 campionate! Încep Bundesliga, Serie A şi La Liga, diviziile de elită din Germania, Italia şi Spania! Premier League şi Ligue I continuă! Adrenalina pariorilor va creşte la cote înalte graţie emoţiilor pe care le vor trăi pentru zecile, dacă nu sutele de pariuri pe care le vor pune în aceste 3 zile incandescente.

Bayern – Leverkusen e meciul care dă lovitura de start în Bundesliga. O partidă în care bavarezii sunt favoriţi cerţi în faţa “Aspirinelor”. Dacă e să căutăm o cotă provocatoare, găsim la SUPERBET.RO cota 2.83 pentru 1rX (egal la pauză). Ce spui, rezistă Leverkusen măcar o repriză în faţa monstrului Bayern? În ultimele 3 meciuri directe, Bayer a fost egala lui Bayern la pauză!

Câştigă în meciurile din Bundesliga! Profită de oferta Superbet.ro! 

În Italia, Juve debutează pe teren propriu împotriva lui Cagliari, formaţie care în 35 de meciuri contra Bătrânei Doamne are numai 4 victorii! După 6 titluri consecutive, Juventus nu-şi permite un start ratat. Ce spui de pariul X/1 (egal la pauză, victorie echipă gazdă la final). SUPERBET.RO îţi oferă 3.75 cotă pentru acest pariu tentant. Vorbim de fotbalul italian, unul în care defensiva rămâne o preocupare majoră pentru toate echipele. Mai ales pentru outsidere precum Cagliari.

Pariază în cel mai tacticizat campionat. Câştigă online la Superbet.ro în Serie A

În Spania, Ronaldo e suspendat în primele 4 etape! Rămâne de văzut în ce măsură va fi afectat Realul de această absenţă de marcă şi cât de mult vor profita Barcelona şi Atletico. Chiar dacă am numit şi trupa lui Simeone între pretendentele la titlu, la SUPERBET.RO, cotele pentru campioana Spaniei sunt 1.90 pentru Real, 1.90 pentru Barca şi 35.0 pentru Atletico! Dar ce pariu ar fi?! Un pariu cu siguranţă legendar în gaşca ta de prieteni. Ai curaj să pui pe Atletico Madrid – Campioana Spaniei?

Pariază la Superbet.ro pe meciurile primei etape din La Liga!

Numai 4 victorii pentru Spurs în faţa lui The Blues în ultimele 20 de meciuri directe. Toate aceste succese au fost pe White Hart Lane. Duminică, cele două formaţii vor juca pe Wembley, acolo unde Tottenham va evolua în acest sezon. Se anunţă o partidă în care campioana en titre e obligată să câştige contra echipei care a dat golgheterului ultimelor 2 ediţii de Premier League, Harry Kane. SUPERBET.RO îţi dă cotă 3.75 pentru pariul 2 (victorie a echipei oaspete). Pui pe Chelsea? După startul ratat, băieţii lui Conte au o singură opţiune în etapa a doua. Trebuie să câştige. Cu ei, poţi face şi tu profit! Pariezi pe victoria lui Chelsea?

Fă profit la Superbet.ro în meciurile din Premier League!

La SUPERBET.RO îţi poţi transforma în fiecare zi în câştig, pasiunea pentru sport şi jocuri.