Life

Primul zodiac chinezesc pentru 2022. Ce ne aduce anul Tigrului de apă

Zodiac chinezesc pentru anul 2022: ce ne aduce Tigrul de apă? Iată primele previziuni!
25.10.2021 | 15:25
Primul zodiac chinezesc pentru 2022 Ce ne aduce anul Tigrului de apa
Zodiac chinezesc pentru anul 2022. Foto: deviantart.com
ADVERTISEMENT

Vă oferim primul zodiac chinezesc pentru anul 2022, anul Tigrului de apă. Va fi un an mai bun decât 2021 sau mai rău? Iată câteva predicții astrologice generale pentru ceea ce ne așteaptă.

Tigrul de apă este unul din cele mai fermecătoare semne ale zodiacului chinezesc. Se face remarcat prin capacitatea sa creativă, prin felul în care reușește să cadă mereu în picioare, la fel ca Maimuțele.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere astrologic, 2022 se anunță a fi un an mult mai bun decât 2021. Este anul celor care construiesc totul cu migală, al oamenilor care au o imaginație de invidiat. Este anul în care cei mai mulți se impun cu rezultatele muncii lor și mai puțin cu pălăvrăgeala.

Zodiac chinezesc pentru anul 2022: ce aduce Tigrul de apă

Dragonii, Tigrii, Maimuțele, Cocoșii, Șobolanii, Bivolii și Mistreții sunt cei mai avantajați în 2022. Jumătate din semnele zodiacale ale horoscopului chinezesc au în față o perioadă de succes, începând cu 1 februarie 2022 până pe 23 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

Tigrii au un an benefic din punct de vedere amoros. Mulți s-ar putea căsători sau ar putea face copii. Maimuțele și Cocoșii pot cunoaște o faimă la care nu visau niciodată, culmea, pe care nici nu au căutat-o.

Lucrurile pe care le fac pe plan profesional ajung să fie exemple de urmat pentru cei din jurul lor. Cât despre Șobolani, aceștia își revin din punct de vedere emoțional și vor străluci. Își găsesc, în sfârșit, liniștea și echilibrul de care aveau nevoie în 2021.

ADVERTISEMENT

Cele 6 zodii dezvavantajate

Mistreții și Bivolii evoluează cât ai zice pește. Se pun la curent cu noile tehnologii și profită de toate pârghiile pentru a avea succes.

La polul opus se află Șerpii, Dragonii, Oile, Câinii, Caii și Iepurii. Pentru acești 6 nativi, 2022 vine cu mici turbulențe pe planul comunicării.

ADVERTISEMENT

Dragonii și Șerpii se lovesc de tot felul de piedici în relațiile cu cei din jur, mai ales în prima jumătate a anului. Oile și Câinii trec prin niște drame amoroase și vor descoperi, în sfârșit, care sunt oamenii care merită să fie alături de ei.

Caii și Iepurii au un an greu din punct de vedere financiar. Vor realiza că dacă nu fac economii și dacă nu investesc cu cap, pot pierde totul într-o singură clipă.

ADVERTISEMENT