Life

Primul zodiac chinezesc pentru 2023. Ce ne aduce Anul Iepurelui de Apă

Zodiacul chinezesc pentru anul 2023 aduce o serie de vești bune. Anul Iepurelui de Apă va fi unul mai bun decât cel al Tigrului.
08.09.2022 | 13:10
Primul zodiac chinezesc pentru 2023 Ce ne aduce Anul Iepurelui de Apa
Zodiac chinezesc pentru anul 2023. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Anul 2023 este anul Iepurelui de Apă în horoscopul asiatic. Noul an chinezesc va începe pe 22 ianuarie și va fi unul mult mai bun față de cel al Tigrului, unul care s-a remarcat prin haos și incertitudine de la cap la coadă.

Zodiacul chinezesc pentru anul 2023: Este anul Iepurelui de Apă

Potrivit previziunilor astrologiei asiatice, Iepurele de Apă neagră va aduce o oarecare stabilitate mai ales la nivel sentimental. Este anul care va face ordine în relațiile interumane, unul potrivit pentru cei care vor să facă pași importanți în dragoste.

ADVERTISEMENT

Este un an perfect și pentru cei care își doresc copii, Iepurele fiind unul din simbolurile fertilității. Cum va fi pentru fiecare semn în parte 2023?

Începem chiar cu cei născuți în zodia Iepure. Prima parte a lui 2023 le va aduce acestor nativi suficiente motive de bucurie, mai ales financiar. Cele mai bune luni sunt martie, aprilie și mai. Se pot îmbogăți în primăvară, așa că trebuie să fie cu ochii în patru, să nu rateze ocaziile care vor veni în calea lor.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a anului le aduce o relație nouă Iepurilor și poate chiar vestea venirii pe lume a unui copil.

Dragonii sunt ceva mai temperamentali în 2023. În mai duc o bătălie importantă, ca mai toate zodiile, de altfel. În septembrie își revin financiar după câteva luni de restriște. Vor încheia anul cu mai puține datorii financiare, dar cu ceva datorii morale față de cineva drag lor.

ADVERTISEMENT

Șerpii au un an bun

Șerpii au cel mai bun an din ultima decadă. Sunt prinși în niște circumstanțe din care vor avea de câștigat la toate capitolele. Cea mai norocoasă lună va fi octombrie, când unii dintre Șerpi s-ar putea muta în casă nouă.

Mistreții pun la cale tot felul de planuri, însă nu se vor concretiza toate. Ambițiile lor se vor lovi de o serie de obstacole, în primul rând de birocrație și pesimismul celor cu care colaborează. Luna noiembrie 2023 le va aduce o veste tristă, peste care vor trece cu greu.

ADVERTISEMENT

Câinii vor renunța la anumite vicii, la anumite fițe pentru a se înțelege bine cu ceilalți. Este anul transformărilor pentru ei. Vor să devină mai buni, mai atenți la nevoile altora, mai echilibrați cu stilul lor de viață. Iunie și iulie sunt două luni extraordinare pentru ei.

Caii horoscopului asiatic ating tot felul de țeluri, însă până la îndeplinirea dorințelor se pot poticni pe drum. Martie e o lună de conflicte, mai le aduce dispute pe bani, iar iulie și august vin cu victorii importante.

Șobolanii duc multe lupte personale. Unele pornesc de la ideile lor complet greșite, de la prejudecăți. Șobolanii vor fi ceva mai timorați în anul 2023, mai sensibili, mai ușor de supărat și enervat. Luna octombrie va fi una bună, una în care se vor mai relaxa nițel.

Maimuțele, surprize pe bandă rulantă

Bivolii fac eforturi mari din punct de vedere financiar în tot anul care urmează. Veștile bune, roadele muncii lor, practic, vin din martie. Până pe 15 martie, mai exact, Bivolii vor semna niște hârtii care le pot schimba viața.

Tigrii vor avea un an destul de dificil. Cele mai complicate luni sunt martie, mai, septembrie și decembrie 2023. Veștile proaste vin chiar de la cineva din familie, de la persoane care sunt stabilite în străinătate.

Cocoșii recunosc anumite greșeli făcute în trecut. 2023 va fi un an al îndreptării pentru ei, unul plin de revelații spirituale. Vor călători fizic mai puțin, dar adevăratul voiaj va fi cel interior. Se vor redescoperi așa cum nu au făcut-o niciodată.

Maimuțele au și ele un an plin de surprize, de descoperiri de tot felul. Cele mai bune luni pentru ele vor fi iunie, iulie, august și octombrie. Prima parte a anului le aduce noi responsabilități, urmând ca din vară încolo să călătorească mai mult, să se relaxeze, să cheltuiască banii câștigați în primele 6 luni.

Oile au un an bun din punct de vedere profesional, dar ceva mai anevoios la capitolul iubire. Luna octombrie le va aduce posibilitatea de a intra în posesia unei averi.

ADVERTISEMENT