Fotbal intern

DINAMO–STEAUA. Avem primul 11! Rednic şi Reghe RISCĂ pentru titlu

UPDATE Ora 18:15 / FANATIK.RO vă oferă în exclusivitate ECHIPA DE START a Stelei din derby de România! Reghecampf riscă şi joacă extrem de ofensiv, trimiţînd un singur închizător de...
06.03.2016 | 19:30
DINAMOSTEAUA Avem primul 11 Rednic si Reghe RISCA pentru titlu

UPDATE Ora 18:15 / FANATIK.RO vă oferă în exclusivitate ECHIPA DE START a Stelei din derby de România! Reghecampf riscă şi joacă extrem de ofensiv, trimiţînd un singur închizător de meserie în formula de start!

Niţă – Papp, Tamaş, Varela, Toşca – Pintilii, Stanciu – Adi Popa, Chipciu, Hamroun – Marica

Şi Rednic s-a hotărît asupra formulei de start:

Cerniauskas – Marc, Mevlja, Pulici, St. Filip – Anton, Palici – Romario, Bicfalvi, Rotariu – Essombe

––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE  / Mircea Rednic a anunţat că nu se poate baza pentru meciul de duminică, contra Stelei, pe serviciile a trei jucători: „Am trei jucători care nu vor face parte din lot. Hanca e suspendat, Petre e puţin accidentat, iar Ekeng nu s-a refăcut după accidentarea de duminică. Filip revine, Essombe s-a antrenat normal şi s-ar putea să şi joace.”

BREAKING NEWS! CUTREMUR in Liga 1! Pierd meciul LA MASA VERDE? “E CLAR!!!”

––––––––––––-

DINAMO – STEAUA. Campioana României nu a mai simţit gustul victoriei de trei partide. Reghecampf nu este, însă, îngrijorat şi anunţă că Steaua este gata să facă un meci mare duminică, împotriva lui Dinamo.

ULTIMA ORA! GIGI BECALI DECIZIE RADICALA CU CATEVA ORE INAINTE DE MECI!!!!

 

Faţă de partida din Cupă, tehnicianul va opera mai multe modificări. Astfel, cel mai probabil, în primul “11” vor reveni Niţă, Varela, Pintilii şi Marica, care nu au prins nici un minut  joi, contra “cîinilor”.

ACUM! FANII STELEI, IN DRUM SPRE STADIONUL STEFAN CEL MARE! CATI S-AU STRANS!!

Reghe, tentat să mizeze pe Pintilii

DINAMO – STEAUA. Momcilovic s-a descurcat bine împotriva alb-roşiilor în banda stîngă şi nu este exclus să-i ia faţa lui Toşca. Aceeaşi soartă este posibil să o aibă şi Bourceanu. “Gatusso” se află în revenire de formă, iar Reghe se gîndeşte serios să-l introducă titular. Tehnicianul vrea să sudeze cuplul de închizători Pintilii – Bourceanu, care era de netrecut în sezoanele precedente.

DINAMO – STEAUA. Marica va reveni printre titulari, iar Chipciu, Stanciu şi Hamroun vor fi cei resposabili cu pasele decisive. Tade, cel mai probabil, nu va prinde nici măcar lotul. Enache nu va bifa nici un minut contra lui Dinamo din cauza faptului că este suspendat.

Steaua cu Dinamo în campionat: Niţă – Papp, Tamaş, Varela, Momcilovic – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Stanciu, Hamroun – Marica

Steaua cu Dinamo în Cupă: Cojocaru – Rîpă, Papp, Tamaş, Momcilovic – Bourceanu, Filip – Enache, Chipciu, Hamroun – Tade

DINAMO – STEAUA. Rednic va trimite, la rîndul său, o echipă cu o serie de modificări faţă de partida din Cupă. Hanca este suspendat, iar în banda dreaptă are şanse mari să evolueze tînărul Corbu. De asemenea, în stînga, titular va fi Filip care revine după cartonaşul roşu primit în meciul cu Astra. Olteanu va lua loc pe banca de rezerve.

Essombe revine în Dinamo – Steaua

DINAMO – STEAUA. Şi mijlocul va suferi anumite schimbări. Ekeng are şanse să-i ia locul lui Nedelcearu, chiar dacă nu este complet refăcut. Ekeng ar face cuplu cu Anton, titular şi în Cupă. Bicfalvi va evolua, foarte probabil, din primul minut, alături de Rotariu şi Palic. Romario, care nu a rupt norii în partida de joi, va fi rezervă.

DINAMO – STEAUA. În atac, Rednic va miza pe Essombe, care a fost menajat pentru meciul de Cupă tocmai pentru a fi în formă maximă contra roş-albaştrilor. Gnohere, care nu s-a remarcat în mod deosebit în meciul de Cupă, va intra în repriza a doua.

Dinamo cu Steaua în campionat: Cerniauskas – Corbu, Mevlja, Puljic, Filip – Anton, Ekeng – Rotariu, Bicfalvi, Palic – Essombe

Dinamo cu Steaua în Cupă: Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu – Anton, Nedelcearu – Rotariu, Palic, Romario – Gnohere